Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι 55 ετών και νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα!»

Τα μελλοντικά σχέδια του γνωστού συνθέτη

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στο Breakfast@Star

Έχει μια πολύ μεγάλη πορεία στο ελληνικό τραγούδι από τη δεκαετία του '90, έχοντας υπογράψει μερικά από τα μεγαλύτερα σουξέ.

Γιώργος Θεοφάνους: Ο λόγος που δε μιλούσε με τον πατέρα του

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε τη Λιλή Πυράκη και το Breakfast@Star από τα παρασκήνια της εκπομπής του, Ένα Τραγούδι Ακόμα, για τη ζωή, την καριέρα του, την τηλεόραση, τον εγωισμό και τα παράπονα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους με τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη

Ο Γιώργος Θεοφάνους με τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη

Αρχικά αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει παράσταση το Σμύρνη Εσύ με τον Πέτρο Γαϊτάνο. Ο γνωστός συνθέτης τόνισε ότι παρότι κάνει τόσα πράγματα, πάντα γκρινιάζει. «Οι άνθρωποι είμαστε αγνόμωνες. Πρέπει να ξεκινάμε τη μέρα μας και να λέμε "τι ωραία!"», είπε προσθέτοντας ότι: «Δεν έχω κάνει τίποτα... Λέω στα παιδιά μου ότι είμαι 55 χρόνων και νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα!».

Ο Γιώργος Θεοφάνους ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά...

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι σε μια στιγμή έμπνευσης έγραψε ταυτόχρονα το Νόημα που ερμήνευσε η Πέγκυ Ζήνα και το Που να 'σαι του Αντώνη Ρέμου. «Δεν έχω το παράπονο και την γκρίνια που είχα μικρότερος», πρόσθεσε. 

Κλείνοντας, είπε ότι δεν είναι καθόλου αυστηρός μπαμπάς και δάσκαλος, ενώ πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή του είναι η επικοινωνία, κάτι που έχει πετύχει και μέσω των τραγουδιών που γράφει.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top