MasterChef 2023: Ο διαχωρισμός των ομάδων και η συμφωνία των αρχηγών

Ποιον επέλεξε αντίπαλο αρχηγό ο Γιώργος Πορφύρης;

Οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τους 17 διαγωνιζόμενους στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», όπου εκεί έδωσαν το έναυσμα, για να ξεκινήσει άλλη μια εξωτερική δοκιμασία του MasterChef 2023.

MasterChef 2023: Η Ομαδική Δοκιμασία Που... Ανάβει Φωτιές! - Video

Στόχος των επίδοξων chefs είναι αυτή τη φορά να παρουσιάσουν ένα πλήρες γεύμα, το οποίο θα απολαύσουν 50 καλεσμένοι, που εργάζονται και εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης.

Πριν πάρουν φωτιά οι κουζίνες όμως, έπρεπε πρώτα ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, να διαλέξει χρώμα για την ομάδα του και αντίπαλο αρχηγό. Ο ίδιος φόρεσε κόκκινη ποδιά και επέλεξε να μονομαχήσει με τον κολλητό του, Κωνσταντίνο Κόκκοτα.

Εκεχειρία τέλος για Πορφύρη - Αλέξανδρο: Ξανά στα μαχαίρια οι δύο παίκτες

Ο Γιώργος Πορφύρης όρισε τον Κωνσταντίνο Κόκοτα αρχηγό της μπλε ομάδας

Ο Γιώργος Πορφύρης όρισε τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα αρχηγό της μπλε ομάδας

Το μενού απαρτιζόταν από σαλάτα, αλοιφή, όσπρια, κυρίως πιάτο και γλυκό. Ένα δεύτερο πλεονέκτημα που δόθηκε στον Γιώργο Πορφύρη ήταν να διαλέξει βασικό υλικό για κάθε κατηγορία.

Πώς διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες; 

Κόκκινη ομάδα

Τα μέλη της κόκκινης ομάδας

Σκοπός των δύο αρχηγών ήταν να χωριστούν παλιοί και νέοι παίκτες. Έτσι στην κόκκινη ομάδα θα αγωνιστούν οι: Πορφύρης, Ηλίας, Μπέλλος, Μαρία Μπέη, Μαρία Λαζαρίδου, Γιώτα, Moto Moto, Παύλος και Στέλλα, ενώ παίκτες στην μπλε ομάδα θα είναι οι: Κόκκοτας, Νικήτας, Νίκος Τράκας, Άγγελος, Θοδωρής, Δημήτρης, Πωλίνα και Αλέξανδρος.

Μπλε ομάδα

Τα μέλη της μπλε ομάδας 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2023 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top