Πορτοσάλτε: Το πρώτο σχόλιο μετά την κόντρα με την Καινούργιου

«Η παραποίηση προκαλεί στοχοποίηση»

Τα «καρφιά» του εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά της, έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε την Τρίτη 14/3, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

πορτοσαλτε καινούργιου

«Έχει κλιμακωθεί η βία, σε πολλά επίπεδα έχουμε βία. Και έχουμε βία που εδράζεται πάνω στην παραποίηση. Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη, μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλον. Αλλά να προσπαθήσω να  βάλω έναν κανόνα; Έναν στοιχειώδη κανόνα. Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε… Μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε. Στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό PISΑ στην κατανόηση κειμένου, αυτό σημαίνει ότι ακούω κάτι αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι. Από εκεί μέχρι ότι κάνω ότι δεν καταλαβαίνω» ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ Άρη Πορτοσάλτε - Κατερίνας Καινούργιου

Όλα ξεκίνησαν ότι η παρουσιάστρια αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας 13/3 στα social media, ότι ο γνωστός δημοσιογράφος τής τηλεφώνησε και την επέπληξε για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ ανέφερε πως ο δημοσιογράφος μίλησε «με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο».

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου στο Twitter

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…», έγραψε.

 


 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top