MasterChef 2023: Οι παίκτες κάνουν unboxing τα κουτιά του Mystery Box

Ποια παίκτρια επέλεξε η Μπέη να μαγειρέψει στον ελάχιστο χρόνο;

Η νέα εβδομάδα του MasterChef 2023 απαιτούσε από τους 18 διαγωνιζόμενους να βγουν από τα ασφαλή μαγειρικά τους μονοπάτια, κάνοντας unboxing τα κουτιά του Mystery Box, για έχουν εξασφαλίσουν περισσότερα υλικά με τίμημα να χάσουν πολύτιμο χρόνο. 

MasterChef: Ποιον Κριτή Θεωρούν Fashion Icon Οι Παίκτες; - Video

Ο Θοδωρής, ο Κόκοτας και ο Τράκας αποφάσισαν να μη ρισκάρουν, μαγειρεύοντας σε 80 λεπτά με τα τέσσερα υλικά που είχε το πρώτο κουτί που άνοιξαν. 

MasterChef 2023: Η Τάρτα Του Δημήτρη Ενθουσίασε Τους Κριτές - Video

Στα 65 λεπτά σταμάτησαν η Στέλλα, η Σέβα, η Γιώτα, και ο Άγγελος. Αρκετά τολμηροί αποδείχθηκαν ο Πορφύρης, η Μαρία Ματσούκαρου, ο Αλέξανδρος και η Μαρία Μπέη που έφτασαν μέχρι το τελευταίο στάδιο της δοκιμασίας και τα 45 λεπτά. Στο προσωπικό τους pantry αυτή τη φορά ήρθε να προστεθεί η σοκολάτα, η οποία θα υπάρχει στους πάγκους τους σε αφθονία. 

Mystery Box

Το μικροσκοπικό Mystery Box που έκρυβε τη σοκολάτα

Η Μαρία Μπέη, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, είχε στη διάθεσή της μερικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο που αξιοποίησε ήταν να ανέβει στον εξώστη και να προκριθεί αναίμακτα στους «17» του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ένα επιπλέον ήταν να υποδείξει ποιος θα μαγειρέψει με τα ελάχιστα υλικά στον ελάχιστο χρόνο και το ανίστροφο. Η ίδια αποφάσισε να βοηθήσει τον Νικήτα και να δυσκολέψει το έργο της Πωλίνας. 

Η Μαρία έδωσε μειονέκτημα στην Πωλίνα

Η Μαρία έδωσε μειονέκτημα στην Πωλίνα

«Η Μαρία νομίζω ότι δεν έχει κάτι μαζί μου. Η επιλογή της έχει λογική, γιατί είμαι ζαχαροπλάστρια», είπε η Πωλίνα, η οποία δε φάνηκε να ενοχλήθηκε με το σκεπτικό της απόφασης της Μπέη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top