Τσιμτσιλή: Αν χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα..

Τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού, Δημήτρη Κίτσου, ο οποίος αναρωτήθηκε «γιατί ασχολούμαστε με το αν γελούσαν οι ηθοποιοί στην πορεία διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη κι όχι με τη διαχείριση των κυβερνήσεων που έφερε αυτή την τραγωδία», η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί ανοιχτά στο Happy Day.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πω με αφορμή αυτά που είπε ο Δημήτρης Κίτσος, συμφωνώ απόλυτα μαζί του και του βγάζω το καπέλο. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, η μισή τηλεόραση σχολιάζει την άλλη μισή, κάτι που νομίζω ότι θυμώνει και τον κόσμο γιατί χάνουμε την πραγματική αιτία για την οποία θα έπρεπε να συνασπιστούμε. Πρέπει να βρούμε όλοι τους ενόχους, σε όλες τις κατευθύνσεις κι αντί να ασχολούμαστε –όπως λέει- με όλες τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, τους εμπλεκόμενους στον ΟΣΕ, ασχολούμαστε με το πώς τα είπε ο Κανάκης, ο Μουτσινάς, ακόμα και ο Λιάγκας.

Μπορεί κι εγώ σαν Σταματίνα να μη συμφωνώ, ούτε με το ύφος, ούτε με τον τρόπο του Λιάγκα. Αν όμως χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, ουσιαστικά χάνω το δάσος. Εγώ έχω πει ότι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, αλλά όταν ασχολούμαστε, ασχολούμαστε ουσιαστικά κι όχι με το πώς το έπαιξε η απέναντι εκπομπή.

Γενικώς να μην τροφοδοτούμε ο καθένας από τη δική του πλευρά, την τοξικότητα, την ανθρωποφαγία και τον διχασμό. Είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν άνοιξαν τα μαγαζιά μετά το πένθος, κι εμείς το παίξαμε σαν θέμα αλλά όχι να κουνάς το δάχτυλο και να βάζεις στο κάδρο κάποιον με τον τίτλο «ο επικηρυγμένος που άνοιξε το μαγαζί του μετά το πένθος». Θέλει μία ηρεμία» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις μετά τις χαμογελαστές φωτογραφίες των ηθοποιών στην πορεία για τα Τέμπη: «Οκ, συμφωνώ, δείχνει λίγο άτοπο το να ‘σαι σε μία πορεία για 57 ψυχές και να χαμογελάς. Δεν διαφωνώ. Δείχνει άστοχο! Προτιμώ όμως έναν άνθρωπο που πάει και διαδηλώνει, παρά έναν άνθρωπο που κάθεται στον καναπέ, δεν διαδηλώνει ποτέ και απλά χρησιμοποιεί τα social media. Απλά ένιωθα την ανάγκη να το πω, γιατί ζούμε το θέατρο του παραλόγου τις τελευταίες ημέρες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top