MasterChef - Αριστοτέλης: Τι τον ρώτησε η κόρη του μετά την αποχώρηση

Οι προβλέψεις για τον τελικό του MasterChef 2023

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Breakfast@Star ήταν ο παίκτης που δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση του στον πιο δημοφιλή διαγωνισμό μαγειρικής στην Ελλάδα και αποχώρησε χθες, αφού η νέα... εισβολέας από το MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου, ήρθε να διεκδικήσει τη θέση του και τα κατάφερε.

Ο λόγος για τον Αριστοτελή που στη διαδικασία αποχώρησης είχε το χειρότερο πιάτο οπότε και χρειάστηκε να υπερασπιστεί τη θέση του στο MasterChef 7. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, αφού η προσπάθεια της Μαρίας ήταν καλύτερη. 

Ποιος αποχώρησε από το MasterChef; Αριστοτέλης ή Μαρία;

Όταν ο Αριστοτέλης άκουσε την απόφαση του Σωτήρη Κοντιζά και του Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απογοητεύτηκε και στενοχωρήθηκε αρκετά, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι «μεγάλο σχολείο» και πιο δύσκολο από ό,τι περίμενε.

Η Μαρία Λαζαρίδου μπήκε στο MasterChef και «τρέλανε» τους άντρες!

Όπως σχολίασε και ο Σταύρος Βαρθαλίτης στο Breakfast@Star, θεωρεί ότι ήταν πολύ νωρίς για να φύγει ο Αριστοτέλης από τον διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef, ενώ ο ίδιος ο Αριστοτέλης σχολίασε ότι ο Σταύρος ήταν ένας από τους αγαπημένους του παίκτες και τον παρακολουθούσε πάρα πολύ, ενώ για το ότι δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση του στο ΜasterChef 7, δήλωσε ότι έφταιγε περισσότερο η κακή ψυχολογία που είχε. Δεν τον άφησε να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του. 

Οι κριτές σχολίασαν τις αστοχίες στο πιάτο του Αριστοτέλη, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef 7

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι έμαθε κάποια πράγματα που τον επηρέασαν πολύ στο παιχνίδι, που δεν τον άφησαν να είναι 100% ο εαυτός του, συν το γεγονός ότι είχε να μιλήσει με την κόρη του αρκετό καιρό, κάτι το οποίο του είχε ρίξει αρκετά την ψυχολογία: «Όλα τα παιδιά ήταν εκεί για μένα μέχρι τέλους, μιλάω ειλικρινά».

«Μπήκε η Μαρία στο MasterChef και ήταν σαν να μπήκε ο Βόλντεμορτ»

Μάλιστα, όσον αφορά τη μικρή του κόρη, δήλωσε: «Η κόρη μου όταν με είδε το βράδυ που γύρισα μου είπε: "Μπαμπά, το πήρες;"» Και εκείνος της εξήγησε ότι δεν έχει να κάνει με το εάν πήρε το έπαθλο ή όχι, αλλά με την προσπάθεια που κάνει ο καθένας για το όνειρό του. 

Όσον αφορά την... εισβολή της Μαρίας στο MasterChef 7, ο Αριστοτέλης δήλωσε ότι εκείνη τη στιγμή ηταν ένα παιχνίδι επιβίωσης, μία μαγειρική μονομαχία, και ότι ήταν ή εκείνη ή αυτός που θα κατάφερνε να γυρίσει στο σπίτι. Και δυστυχώς εκείνος δεν τα κατάφερε.

Tέλος, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ηλία στον διαγωνισμό μαγειρικής, εκείνος είπε ότι είχαν τυπικές σχέσεις, αφού δεν ταίριαζαν ιδιαίτερα οι χαρακτήρες τους, οπότε και κρατούσε τις αποστάσεις του, ενώ για την τελική τριάδα του διαγωνισμού βλέπει τους Γιώργο Πορφίρη, Νίκο Τράκα και Κωνσταντίνο Κόκοτα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 7

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top