Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι η τελευταία φορά που θα σας πούμε καλημέρα στις 8»

Αποχωρεί από την εκπομπή η Χριστίνα Κοραή

Η εκπομπή Mega Καλημέρα αλλάζει ώρα και από τη Δευτέρα 20/2 θα ξεκινάει στις 9, καθώς η Κοινωνία Ώρα Mega θα παίρνει παράταση λόγω πολιτικών εξελίξεων.

ΜΕΛΕΤΗ

«Καλημέρα 8.04 αλλά, είναι η τελευταία φορά που θα σας πούμε καλημέρα 8.04. Ακούστηκε λίγο μακάβριο αλλά θέλω να σας πω ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινάμε την εκπομπή μας στις 9. Έχει γίνει μια αλλαγή μικρή στο πρόγραμμα του σταθμού μας ενόψει των εκλογών που θα έρθουν σύντομα και επειδή οι ανάγκες είναι μεγάλες στην πολιτική επικαιρότητα, με πολύ μεγάλη αγάπη παραχωρούμε μια ώρα από την εκπομπή μας στην εκπομπή του Ιορδάνη και της Ανθής που θα τελειώνουν από τη Δευτέρα και έπειτα στις 9. Για να αναλαμβάνουμε εμείς μετά να σας λέμε τη δική μας καλημέρα μια ώρα αργότερα. Δε θα αλλάξει κάτι απλά εμείς θα κοιμηθούμε μια ώρα παραπάνω», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Αποχωρεί από την εκπομπή η Χριστίνα Κοραή

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή που έκανε καθημερινά το δικό της σχόλιο για την επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, αποχαιρέτησε σήμερα, Παρασκευή 17/2 την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της, φανερά συγκινημένη.

ελεονώρα μελετη χριστνα κοραή

«Δε θέλω να μου πείτε γεια, στενοχωριέμαι αλήθεια. Λέω ήσασταν η ωραία καθημερινότητά μου, έλεγα θα πάω να βρω την παρεούλα μου. 2 Μαρτίου έχουμε ραντεβού, αλλά δε λέμε τι. Σας αγαπώ πολύ», είπε η Χριστίνα Κοραή στον «αέρα» της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top