MasterChef 2023: Ώρα για μάθημα με Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Νίκο Θωμά

Τι θα δοκιμάσουν σήμερα στο MasterClass οι νέοι chef;

Η δεύτερη εβδομάδα του MasterChef 2023 έφερε σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Ηλίας Κιαζόλι κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στον φετινό διαγωνισμό, επικρατώντας έναντι του μαγειρικού του αντιπάλου, Σταύρου Παπαδόπουλου. 

Μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην Ομαδική Δοκιμασία, ο Ρωμαίος Κοτσίνης ήταν εκείνος που δεν κατάφερε να αντιγράψει πιστά το πιάτο αντιγραφής και δυστυχώς αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.

:

Τέλος, η αναπάντεχη οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη ανέτρεψε εκ νέου τα δεδομένα του διαγωνισμού. 

Ήρθε όμως η ώρα για το MasterClass της εβδομάδας και μαζί η ευκαιρία για τους διαγωνιζόμενους να αφήσουν για λίγο στην άκρη τους ταχύτατους διαγωνιστικούς ρυθμούς και την ένταση της κουζίνας, μαζεύοντας δυνάμεις αλλά και γνώσεις για τις επόμενες απαιτητικές δοκιμασίες. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχοντας στο πλάι του τον Βαγγέλη Φυλακτάκη, μοιράζεται τα μυστικά του με τους επίδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, δείχνοντας το σωστό τρόπο τεμαχισμού και μεριδοποίησης κοτόπουλου, αλλά και βασικές τεχνικές, απαραίτητες για κάθε μάγειρα.  

Στη συνέχεια, ο διακεκριμένος chef και Food and Beverage Manager του MasterChef 2023, Νίκος Θωμάς, με βοηθό τον Θόδωρο Γαλάνη, ετοιμάζει δύο πιάτα υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος, με τη χρήση απλών υλικών, ενώ εξηγεί τις διαφορετικές διαδικασίες ζύμωσης, θέλοντας να «ξυπνήσει» μαγειρικά τους διαγωνιζόμενους ώστε να αναζητούν περισσότερα επίπεδα γεύσης στο φαγητό τους.

Όσοι θα είναι προσεκτικοί και παρατηρητικοί θα ανήκουν στους τυχερούς, που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν κάποιες από τις τεχνικές, που θα διδαχθούν στο σημερινό MasterClass, στις επικείμενες δοκιμασίες και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία.

Άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώνεται και η νέα εβδομάδα επιφυλάσσει ακόμα πιο δυνατές στιγμές για τους διαγωνιζόμενους. Πόσο έτοιμοι είναι οι επίδοξοι MasterChefs για τις νέες απαιτητικές δοκιμασίες, που τους περιμένουν και ποιος θα προσπαθήσει να «εισβάλει», αυτή τη φορά, στο MasterChef 2023;
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top