MasterChef -Σταύρος: «Δεν ήμουν η μαριονέτα του εξώστη»

Τι είπε ο νεαρός παίκτες για την «εισβολή» του Ηλία Κιαζόλι

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο MasterChef 2023! Φέτος, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star έχει αλλάξει και παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Μετά την «εισβολή» του Γιώργου Πορφύρη, στο επεισόδιο της Τρίτης 7/2, είδαμε τον Ηλία Κιαζόλι να «μονομαχεί» με τον Σταύρο για μια θέση στο σπίτι.

Ο Ηλίας Κιαζόλι επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef

Νικητής της μαγειρικής μονομαχίας αναδείχτηκε ο Ηλίας, στον οποίο οι συμπαίκτες του επεφύλαξαν πιο θερμή υποδοχή από αυτή του Γιώργου Πορφύρη. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι έτοιμος να τα πάμε τέλεια», δήλωσε ο Ηλίας Κιαζόλι.

MasterChef 2023: Έτσι καλωσόρισαν τον Ηλία οι συμπαίκτες του

Το πρωί της Τετάρτης 8/2, ο Σταύρος μίλησε στο Breakfast@star για το σύντομο μαγειρικό του ταξίδι τονίζοντας: «Έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Δεν ήμουν μαριονέτα του εξώστη. Είπα ότι όποιος θέλει να με βοηθήσει ας το κάνει, όποιος δε θέλει ας κάτσει στην άκρη. Το άγχος ήταν μεγάλο.

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα να είναι κάποιος από πάνω μου για να με ξεμπλοκάρει. Δε γίνεται να είσαι μόνος. Ο Ηλίας είναι ένας μάγειρας με εμπειρία 20 χρόνων και εγώ με 3. Λογικό είναι να αγχωθώ. Μαθηματικά ήταν αδύνατο να βγει. Κοίταξα τον Ηλία στα μάτια και προσπάθησα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top