Εκνευρίστηκε η Ελένη Χατζίδου: «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερίδηδες... »

Τι είπε για τα σχόλια που δέχτηκε η Τούνη και ο Αλεξάνδρου για το μωρό τους

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Breakfast@Star» τα σχόλια που δέχτηκαν τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι βγήκε για λίγα λεπτά έξω στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο του, με συνέπεια να δεχτούν δεκάδες μηνύματα και αρνητικά σχόλια για αυτό.

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε: «Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερίδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες… ».

Τούνη - Αλεξάνδρου: Οι φωτογραφίες στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους!

«Άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου για τα αρνητικά σχόλια σε Τούνη και Αλεξάνδρου: Έχω βαρεθεί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top