MasterChef Έλσον - Γιάννης: Όσα είπε για την αποχώρηση και την «κλίκα»

«Δικαίως αποχώρησα», ανέφερε ο πρώην παίκτης στο Breakfast@star

Σύντομο ήταν το «ταξίδι» του Έλσον – Γιάννη στο MasterChef 2023, αφού ήταν εκείνος που αποχώρησε μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Ο Έλσον – Γιάννης αντέγραψε και τα τρία πιάτα του σεφ, Μίλτου Αρμένη, συγκέντρωσε μόλις 20 βαθμούς κι έτσι είδε την πόρτα της εξόδου.

Ο Έλσον - Γιάννης μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 2023 μίλησε στο Breakfast@star

Ο Έλσον - Γιάννης μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 2023 μίλησε στο Breakfast@star

Λίγα 24ωρα  μετά την προβολή του επεισοδίου ο πρώην παίκτης εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για την εμπειρία που είχε στον διαγωνισμό.

«Έφυγα σχετικά νωρίς. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μαγειρέψω και να παλέψω για την παραμονή μου στο παιχνίδι, αλλά λόγω άγχους δεν τα κατάφερα. Δικαίως αποχώρησα», είπε αρχικά.

 

«Στην ομαδική εκτέλεσα όλα τα πράγματα σωστά. Μετά το τέλος της δοκιμασίας ο αρχηγός, ο Αλέξανδρος μου είπε και μπράβο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κλίκα στην κόκκινη ομάδα. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχει έρθει πιο κοντά. Εγώ με αυτά τα παιδιά είχα τυπικές σχέσεις. Δεν ήμουν δεμένος μαζί τους. Αυτά τα παιδιά είναι ο Αλέξανδρος, ο Σταύρος η Στέλλα, ο Παναγιώτης και ο Ρωμαίος. Δε θα το έλεγα κλίκα, αλλά…υποομάδα. Ήξερα πως αν δεν πάει καλά δε θα ψηφιστούν μεταξύ τους, γιατί έχουν έρθει κοντά», πρόσθεσε ο Έλσον – Γιάννης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top