Ναταλία Γερμανού: «Μη μας ξαναδείτε, δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς»

Ο εκνευρισμός της για τη ρατσιστική επίθεση στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Θύμα bullying έπεσε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, που γνωρίσαμε από τη σειρά Κομάντα & Δράκοι, στα Χανιά της Κρήτης όπου ζει με την οικογένεια του.

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο Ντόντος από το «Κομάντα και Δράκοι»

Την είδηση έκανε γνωστή η αδερφή του «Ντόντο», η οποία ανάφερε σε ανάρτησή της πως πελάτισσα στο βιβλιοπωλείο όπου εργάζεται, αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει, λέγοντάς του είπε χαρακτηριστικά: «Άτομα σαν εσένα δε θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ», ζητώντας επίμονα να δει τον εργοδότη του.

Η Ναταλία βγήκε από τα ρούχα της με την είδηση περί bullying του «Ντόντου»

Η Ναταλία βγήκε από τα ρούχα της με την είδηση περί bullying του «Ντόντου»

Η Ναταλία Γερμανού ασχολήθηκε με το σχετικό συμβάν στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μην μπορώντας να συγκρατήσει την έντασή της παρακάλεσε τη συγκεκριμένη γυναίκα να μην παρακολουθήσει ξανά την εκπομπή της, αν τη βλέπει, καθώς δε θέλει τέτοιους τηλεθεατές.

Ναταλία Γερμανού: Η ανάρτηση μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον Alpha

«Θα μου επιτρέψετε…Ίσως λίγο υπερβαίνω κάποια όρια, αλλά ποιος με σταμάτησε στον αυθορμητισμό μου; Αν μας βλέπει η κυρία αυτή που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί άσχημα. Μη μας ξαναδείτε! Δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό και το κλείνω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Λίγο νωρίτερα ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μίλησε στην εκπομπή του Alpha κι αποκάλυψε πως δεν ήταν ωραία η συμπεριφορά της συγκεκιρμένης κυρίας, ωστόσο τόνισε πως αγαπάει πολύ τον εργοδότη του γιατί διευθέτησε απευθείας το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top