Αντώνης Σρόιτερ: «Αλλάζω δωμάτιο, εκείνη γίνεται χειρότερα»

Τι είπε για τις έντονες στιγμές με την Ιωάννα Μπούκη

Ο Αντώνης Σρόιτερ σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει μίλησε για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη «Έλεος» στο Mega και μίλησε και για την εμπειρία του στην Ενημέρωση αλλά και για τη ζωή του μακριά από τα media.

«Πριν γίνω newscaster, έχω υπάρξει για ένα μικρό διάστημα άνθρωπος. Στη δουλειά αυτή δεν υπάρχει αρρωσταίνω, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά», παραδέχτηκε αρχικά Αντώνης Σρόιτερ. 

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή δίπλα στην Ιωάννα Μπούκη, ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε πως αποφεύγει καβγάδες και εντάσεις, ενώ έχει τον δικό του τρόπο να μην έρχεται σε κόντρα με τη σύζυγό του.

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. 

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δε μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καυγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει», ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Και αποκάλυψε για τις έντονες στιγμές με την Ιωάννα Μπούκη: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», παραδέχτηκε για τη σύζυγό του.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top