Μάρα Ζαχαρέα: «Ήμουν πιο αυστηρή με τον γιο μου, το παράκανα»

«Με τον Θοδώρο Ρουσόπουλο είμαστε μαζί 30 χρόνια»

Βίντεο από τη συνέντευξη της Μάρας Ζαχαρέα στο «The 2Night Show» 

Το «The 2Night Show»  επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά το διάλειμμα που είχε κάνει λόγω Μουντιάλ. Πρώτη καλεσμένη του 2023 ήταν η Μάρα Ζαχαρέα.

Πριν την προβολή της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να συλλυπηθεί την παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων και διευθύντρια ειδήσεων του Star, για τον θάνατο του πατέρα της και να διευκρινίσει πως η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε μία εβδομάδα πριν τη δυσάρεστη είδηση.

Συγκίνηση στην κηδεία του Αιμίλιου Ζαχαρέα - Το «αντίο» της οικογένειάς του

Μάρα Ζαχαρέα: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της

«Η πρώτη κυρία που κάνει ποδαρικό είναι η Μάρα Ζαχαρέα. Είναι αυτό που κάποιες φορές έρχονται παράξενες στιγμές που είναι μέσα στην ζωή. Όταν κάναμε την συνέντευξη, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Από την συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της και σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε κι η ταφή. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην Μάρα Ζαχαρέα, σε όλη την οικογένεια. Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα. Ουσιαστικά η Μάρα είναι με την καλή της καρδιά και διάθεση κι είμαι βέβαιος τώρα ότι περνά κάποιες δύσκολες στιγμές. Μάρα μου συλλυπητήρια από εμένα, όλη την ομάδα και την οικογένεια του ΑΝΤ1 για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάς. Θα μείνουμε σε αυτήν την απολαυστική κουβέντα, που έγινε πριν από μία εβδομάδα», είπε ο παρουσιαστής.

Η γνωριμία με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και τα 30 χρόνια γάμου

Η Μάρα Ζαχαρέα έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο. Είναι 30 χρόνια μαζί και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους.

Mάρα Ζαχαρέα – Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Βόλτα για ψώνια πιασμένοι χέρι - χέρι

Θ. Ρουσόπουλος: Κάνω στη σύζυγό μου το ίδιο δώρο κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς

Η Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της, Θεοδώρο Ρουσόπουλο/ φωτογραφία NDP

Η Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της, Θεοδώρο Ρουσόπουλο/ φωτογραφία NDP

«Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Τον είδα πρώτη φορά από κοντά σε ρεπορτάζ στα γραφεία του Συνασπισμού. Τον είχα δει ήδη στην τηλεόραση και μου άρεσε και είχα πει στην Ελένη Καλογεροπούλου “θέλω να μου τον γνωρίσεις γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ”. Ήταν πολύ τυπικός, πολύ σοβαρός, και τώρα τύπου ήρθε να με ενοχλήσει η κοπελίτσα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η πρόταση γάμου δεν έγινε γιατί αρχίσαμε και ζούσαμε μαζί μέσα σε 5-6 μήνες, πέρασαν 3-4 χρόνια και τον ρώτησα πώς θα προχωρήσουμε και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα από αυτά που λένε οι άνδρες και του είπα “δεν καταλαβαίνω τι μου λες άρα το εκλαμβάνω ότι δε θες να με παντρευτείς, άρα πάω στο δωμάτιο και βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα και φεύγω”. Όταν το είδε αυτό μου είπε “όχι ρε παιδί μου δεν είπαμε και έτσι”».


Μάρα Ζαχαρέα: Ο ρόλος της ως μαμά

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε και για τον ρόλο της ως μαμά και παραδέχτηκε δημόσια πως ήταν λίγο πιο αυστηρή με τον γιο της, Βασίλη.

Η Μάρα Ζαχαρέα με τον γιο της, Βασίλη/ φωτογραφία NDP

Η Μάρα Ζαχαρέα με τον γιο της, Βασίλη/ φωτογραφία NDP


«Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχει μία σωστή συνταγή. Μπορεί να είναι μία μαμά στο σπίτι και να μην είναι ευχαριστημένη, οπότε αυτό το πράγμα το παιδί θα το εισπράξει. Αλλά και μπορεί να είναι μία μαμά που λείπει αρκετές ώρες, αλλά όταν βρίσκεται με το παιδί της, ο χρόνος είναι ποιοτικός, οπότε αυτό θα έχει καλό αποτέλεσμα.

Η Μάρα Ζαχαρέα με την κόρη της, Άννα/ φωτογραφία NDP

Η Μάρα Ζαχαρέα με την κόρη της, Άννα/ φωτογραφία NDP

Ήμουν πιο αυστηρή με τον γιο μου, με την κόρη μου, επειδή ήταν πιο μικρή, ήταν κοριτσάκι, την ένιωθα πάντα πιο ευάλωτη, την είχα πιο χαλαρή. Ο γιος μου έχει εισπράξει πιο μεγάλη αυστηρότητα από εμένα. Νορμάλ ήταν σαν παιδί, τώρα που το σκέφτομαι το παράκανα και λίγο», εξομολογήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα.

Τα πρώτα χρόνια στη δημοσιογραφία και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η Μάρα Ζαχαρέα θυμήθηκε και τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία. «Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία χωρίς να έχω πλάνο, κύλησε, το ένα βήμα έφερε το άλλο. Μου αρέσει που το Star μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω διεύθυνση ειδήσεων, δεν το κάνουν πολλές γυναίκες στην ιδιωτική τηλεόραση», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη αλλαγή του δελτίου από lifestyle σε πιο ειδησεογραφικά θέματα.

Μάρα Ζαχαρέα
«Ήταν καθαρά απόφαση του ιδιοκτήτη, ο οποίος με φώναξε μία ημέρα. Εγώ τότε διηύθυνα την ιστοσελίδα του Star και μου είπε ότι σκέφτομαι να κάνω αυτό το εγχείρημα και θα ήθελα να το παρουσιάσεις εσύ. Όταν είπα ότι φαντάζομαι ότι θα αλλάξει και το περιεχόμενο γιατί ήταν πολύ κόντρα ρόλος, μου είπε ότι εννοείται. Έτσι προχωρήσαμε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα χρειάστηκε χρόνος κι ακόμα χρειάζεται. Τα πάντα μπορείς να αλλάξεις σε έναν άνθρωπο εκτός από τις πεποιθήσεις του. Θέλει πολύ χρόνο. Ακόμα κι εμείς που κάναμε ένα δελτίο διαφορετικό, ο τηλεθεατής ήθελε χρόνο μέσα στο κεφάλι του να το εισπράξει και να σε δει διαφορετικά, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αυτό σαν σφραγίδα του Star… Όλα αυτά κάνουν το δικό μου εγχείρημα αρκετά δύσκολο. Ένα κανάλι που δεν έχει brand ενημέρωσης, πρέπει εγώ να πω στις 8 στον τηλεθεατή και τώρα γύρνα να δεις εμένα. Δεν είναι εύκολο. Δε μιλώ μόνο για την prime time. Πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν τα άλλα κανάλια, όπως και το ΣΚ ή και μια φορά το βράδυ. Εμείς δεν έχουμε. Το ζητώ κάθε χρόνο κι είναι σαν ανέκδοτο. Ξεκινώ ότι εγώ θα το ζητήσω γιατί είναι χρέος μου, εσείς θα μου πείτε όχι κι η ζωή συνεχίζεται».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top