Δείτε τα προφίλ στο Instagram όσων πέρασαν στο σπίτι του MasterChef

Οι εκκολαπτόμενοι σεφ περιμένουν να τους κάνετε follow!

Δείτε την έναρξη του MasterChef 2023

Η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2023 έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Star, με πολλές αλλαγές και λευκές ποδιές που οδήγησαν πέντε διαγωνιζόμενους απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού.

MasterChef 2023: Οι 5 πρώτοι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι

Πολλοί ήταν αυτοί που εντυπωσίασαν και πήραν τη λευκή ποδιά. Μεταξύ αυτών είναι κι ο Νίκος Τράκας, ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας κι ο Νικήτας Φιλιππάκης.

Kι επειδή θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τις ζωές τους και να τους κάνουμε follow, προς το παρόν... εντοπίσαμε τα προφίλ των τριών αγοριών στο Instagram.

MasterChef 2023: Οι οντισιόν συνεχίζονται! Όλοι θέλουν τη λευκή ποδιά!

Νίκος Τράκας

Ο Νίκος είναι 29 ετών, ζει στην Αθήνα κι ασχολείται με την εστίαση. Αποκάλυψε ότι η ιδέα της μαγειρικής του μπήκε από τον στρατό κι ύστερα αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτή. Μάλιστα, ασχολείται ερασιτεχνικά και με το μόντελινγκ.

Δείτε την audition του Νίκου

Κωνσταντίνος Κόκκοτας

Tην πρώτη λευκή ποδιά του MasterChef 2023 πήρε ο Κωνσταντίνος. Ο 26χρονος από τη Λαμία κέρδισε με τις μαγειρικές του ικανότητες τους τρεις κριτές, ενώ συγκίνησε ιδιαίτερα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με την απώλεια του πατέρα του.

Δείτε την audition του Κωνσταντίνου

Νικήτας Φιλιππάκης

Λευκή ποδιά πήρε κι ο 29χρονος Νικήτας που ήρθε στην Αθήνα από το Ρέθυμνο ειδικά για τον διαγωνισμό μαγειρικής, συνοδευόμενος από τις δύο κόρες του και τη σύζυγό του. Όπως είπε στην audition του, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο εξωτερικό. 

Δείτε την audition του Νικήτα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top