Το MasterChef 2023 ξεκίνησε: Πρεμιέρα με ανατροπές και χωρίς bootcamp

«Το MasterChef είναι η γιορτή της μαγειρικής»

Είναι γεγονός! Το MasterChef 2023 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star, λίγα λεπτά μετά τις 21.00.

Οι υποψήφιοι MasterChefs δήλωσαν χαρούμενοι αλλά και ενθουσιασμένοι που ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός μαγειρικός διαγωνισμός ετοιμάζεται για μια ακόμα χρονιά να κατακτήσει την κορυφή!

Πρεμιέρα για το MasterChef 2023

Όλοι τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο όταν μπήκαν για 7η χρονιά στον χώρο των auditions.

«Καλωσορίσατε στις auditions. Καλωσορίσατε στο MasterChef 7. Για ακόμα μια φορά ο διαγωνισμός αναζητά ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τη μαγειρική. Πίσω μας έχουμε γυαλίσει τους πάγκους, έχουμε ανάψει τους φούρνους, έχουμε ακονίσει τα μαχαίρια και περιμένουν εσάς να μαγειρέψετε. Να μαγειρέψετε το καλύτερο πιάτο της ζωής σας, αυτό που θα είναι το εισιτήριό σας για τον διαγωνισμό. Φτάνει ένα καλό πιάτο; Δε φτάνει. Θέλουμε μέσα από το σημερινό σας πιάτο να σας γνωρίσουμε μαγειρικά. Να μας πείσετε ότι θέλετε να είστε μαζί μας σε αυτό το μεγάλο και όμορφο ταξίδι. Να πειστούμε ότι θέλετε και μπορείτε να είστε ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι διαγωνιζόμενοι χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους Κοντιζά,  Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Οι διαγωνιζόμενοι χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους Κοντιζά,  Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάνος Ιωαννίδης σημειώνοντας: «Η διαδικασία είναι γνωστή και απλή. Θα έχετε στη διάθεσή σας 45 λεπτά. 30 λεπτά προετοιμασίας και άλλα 15 λεπτά θα είστε μπροστά μας για να μας παρουσιάσετε την ιδέα σας. Πολύ σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε τίποτα στο preparation room. Αν ξεχάσετε κάτι και δεν μπει στο καροτσάκι απλά θα μείνει πίσω. Στο MasterChef ψάχνουμε αυτόν που θα πάρει τον τίτλο, το έπαθλο και τα 50.000 ευρώ».

«Τώρα θα μιλήσουν τα νούμερα. Ακούστηκε λίγο περίεργο αυτό. 24 είναι οι θέσεις για το σπίτι του MasterChef. Πώς θα κερδίσετε μία από αυτές τις θέσεις; Κερδίζετε μία λευκή ποδιά και κερδίζετε απευθείας μια θέση στο σπίτι. Στις auditions θα δώσουμε μέχρι 20 λευκές ποδιές. Τις υπόλοιπες 4 θα τις κερδίσουν αυτοί που θα πάρουν τη μαύρη ποδιά. Στην ουσία η μαύρη ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Τη λέξη δεύτερη ευκαιρία δε θα την ακούσετε πολλές φορές φέτος. Φέτος, δεν έχουμε bootcamp. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Εμείς εδώ κάθε σεζόν το ζούμε σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία. Με το σημερινό πιάτο μπορείτε να κερδίσετε μια θέση στο σπίτι. Το MasterChef είναι η γιορτή της μαγειρικής», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγώντας παράλληλα τις αλλαγές που υπάρχουν στο φετινό ανανεωμένο MasterChef 2023.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top