MasterChef - Νίκος: «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Τελικά κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά;

Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν και επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις! Η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν την 24άδα, θα είναι εξαιρετικά απαιτητική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες. 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Ο Νίκος είναι 29 ετών ασχολείται με τη μαγειρική και ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ! Από 10 ετών εμφάνισε αλωπεκίαση και πλέον δεν τον επηρεάζει σε τίποτα είπε:

«Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι! Από τα 10 μου χρόνια και μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και νομίζω ότι οποιασδήποτε άνθρωπος παθαίνει κάτι είναι δύσκολο. Αλλά ότι και να είναι ανήκει στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει κάτι που να με επηρεάζει. Με βοήθησε και το μόντελινγκ σε αυτό!».

MasterChef - Νίκος: «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Το πιάτο που έφτιαξε στην audition είναι γαρίδες με ξινομυζήθρα. «Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου όταν ήμουν στον στρατό!» είπε ο Νίκος.

MasterChef Κωνσταντίνος: Γνώρισα τον μπαμπά μου στα 18 & στα 19 μου πέθανε

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το πιάτο του και τον ρώτησαν: «Λευκή ποδιά ή τίποτα;» κι εκείνος απάντησε: «Λευκή ποδιά!».

Τελικά, την πήρε και πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef! 

MasterChef - Νίκος: Πήρε τη λευκή ποδιά!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top