Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο ρόλος του Καλημέρη ήταν εντελώς κόντρα σε μένα»

Γιατί θεωρεί ότι δεν τα πήγε και τόσο καλά στην ερμηνεία του;

Συνέντευξη στην εκπομπή «DOT.» και τη δημοσιογράφο Τατιάνα Χατζή παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στα «Φθηνά Τσιγάρα», τα οποία «ανεβαίνουν» ξανά στην Εθνική Λυρική Σκηνή, τον ρόλο του στο «Κάτι τρέχει με τους Δίπλα», αλλά και στη φροντίδα που προσφέρει καθημερινά στον εαυτό του. 

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η Ελευθερία Βιδάκη αυτοκτόνησε σε μια κρίση λοχείας»

Ο ρόλος του Θανάση Καλημέρη και η μικρή... αποτυχία

«Εγώ πέρασα από όλα τα στάδια της ηθοποιίας. Από το κομπαρσιλίκι, την μία ατάκα, τον πέμπτο ρόλο έως τον πρώτο. Έζησα όλο το ταξίδι. Ένας άνθρωπος που με ευεργέτησε ήταν ο Βασίλης ο Νεμέας με το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα". Μου έδωσε έναν ρόλο τελείως αντιφατικό με την προσωπικότητα μου. Για να παίξω σωστά το ρόλο, άρχισα να παρατηρώ. Κάνοντας μία αυστηρή κριτική του εαυτού, έχω μία μικρή αποτυχία στην καρικατούρα του Καλημέρη γιατί δεν τον έβρισκα μέσα μου»

Η δωρεάν βοήθεια από φίλους και συναδέλφους

«Δεν είμαι παρορμητικός άνθρωπος. Δεν έπαιξε τυχαία κάπου. Ό,τι έκανα, το έκανα με κόπο και προγραμματισμό. Και πολλή βοήθεια. Ηθοποιοί και τεχνικοί έπαιζαν δωρεάν στις ταινίες μου για να ικανοποιήσουν τις τρέλες μου. Δηλαδή, το να πάρω ένα τρόλει και να το γεμίσω με χρυσόψαρα και περιστέρια, νομίζω ότι το κάνεις μόνο αν πιστεύεις πολύ τον καλλιτέχνη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top