Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η Ελευθερία Βιδάκη αυτοκτόνησε σε μια κρίση λοχείας»

Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το συμβάν που τον στιγμάτισε

Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης με αφορμή τη βραδιά που ετοιμάζει για να παρουσιάσει τη μουσική του για την ταινία «Τέσσερα μαύρα κοστούμια», μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον θάνατο της Ελευθερίας Βιδάκη.

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση για το θαύμα της γέννησής του

«Είχαμε την ατυχία να χάσουμε με αυτοχειρία τη φίλη μας και συνάδελφο Ελευθερία Βιδάκη, σχεδόν πριν από 20 χρόνια. Αυτό ήταν μια δραματική στιγμή, η οποία όμως τακτοποιήθηκε μέσα μου μέσα στα χρόνια».

Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον θάνατο της Ελευθερίας Βιδάκη

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι απειλές για τη ζωή του και τα άδεια θέατρα

«Και κάθε φορά που βλέπω επαναλήψεις από το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” έχει φύγει πια η θλίψη και έχει έρθει ο θαυμασμός για το ταλέντο της Ελευθερίας. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι συνέβη με την Ελευθερία», εξομολογήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Χαραλαμπίδης: Η «στροφή» στην καριέρα του και οι μεγάλες φοβίες

«Η Ελευθερία έκανε το απονενοημένο διάβημα σε μια κρίση λοχείας. Δυσκολευτήκαμε να το δεχτούμε, να το πιστέψουμε και να το αποδεχτούμε. Τότε ήταν δύσκολο να βλέπω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top