Ρένος Χαραλαμπίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση για το θαύμα της γέννησής του

Για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε ποτέ;

Για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και γιατί δε θέλησε να γίνει πατέρας.

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι απειλές για τη ζωή του και τα άδεια θέατρα

«Είναι ένα αίνιγμα που δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης, ανεκτικός. Το παράκανα με τη δουλειά. Έδωσα πολλή ενέργεια στη δουλειά μου. Όταν βλέπω τις πρώην συντρόφους μας να είναι καλά με τις οικογένειές τους νιώθω μια επιβράβευση. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Γιατί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας. Όχι να γίνω δωρητής σπέρματος», είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show».

Μιλώντας για οικογένεια και παιδιά αναφέρθηκε στη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη γέννησή του, αλλά και το  θαύμα που βίωσαν οι γονείς του.

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε πόσα έπαιρνε για την εκπομπή του στην ΕΡΤ

«Οι γονείς μου ήταν 14 χρόνια παντρεμένοι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, ο πατέρας μου ήταν αγρότης και πεταλωτής. Πήγαν στη Γερμανία ως μετανάστες. Δεν τα κατάφεραν ούτε εκεί με τους Γερμανούς γιατρούς να κάνουν παιδί. Γύρισαν Ελλάδα. Η μητέρα μου 32 χρονών. Της είπαν δεν πρόκειται να κάνεις παιδί. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια. Είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού και το λέω για τότε που είπαν -όταν μπήκα στην πολιτική – ότι είμαι από πλούσια οικογένεια. Οι φίλες της μητέρας μου της είπαν για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Πήγε στο μοναστήρι και έκανε τάμα. Ένα τάμα μεγάλης ψυχικής οδύνης. Δεν έπιασε πάλι παιδί. Ώσπου ξαφνικά η μαμά μου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν δεν είσαι έγκυος. Όταν κατάλαβαν τελικά ότι είναι έγκυος, οι γιατροί τα έχασαν. Γεννήθηκα με καισαρική. Η μητέρα μου πιστεύει ότι γεννήθηκα έτσι για να μην πουν ότι είμαι υιοθετημένος» εξομολογήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top