Ντόρα Κουτροκόη - Μαρία Αναστασοπούλου: Αγκαλιά όλο νόημα για τις 2 κυρίες

Πού συναντήθηκαν οι δύο παρουσιάστριες;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα

Στο ίδιο μέρος βρέθηκαν η Ντόρα Κουτροκόη κι η Μαρία Αναστασοπούλου, όπως παρακολουθήσαμε στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης.

Τέλος η Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ -Τι είπαν Οικονόμου-Παυλόπουλος στην εκπομπή;

Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες, οι οποίες κι αποχώρησαν με διαφορά λίγων μηνών από την ίδια εκπομπή, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση Σπάσε τη Σιωπή της ΕΣΗΕΑ.

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για ώρα με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για ώρα με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ντόρα Κουτροκόη κι η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσίασαν αμφότερες, ξεχωριστά, μια διαφορετική εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ με διαφορά μισής ώρας. Συναντήθηκαν, μίλησαν μεταξύ τους κι αναφέρθηκαν στην πρόσφατη απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ.

Σπάσε τη Σιωπή: Δημοσιογράφοι για την Εξάλειψη Βίας κατά των Γυναικών

Ντόρα Κουτροκόη - Μαρία Αναστασοπούλου: Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο

Ντόρα Κουτροκόη - Μαρία Αναστασοπούλου: Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν από την πρωινή εκπομπή, την οποία και παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου για να πάει στον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, την οποία και παρουσίαζε με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Αναστασοπούλου: Το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Σε αυτή τη σκηνή μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όπως γνωρίζουν κι οι δυο κυρίες που είναι πολά χρόνια στον χώρο, αυτή η αγκαλιά με αυτό τον τρόπο δηλώνει πολλά. Ο τηλεθεατής που τη βλέπει, παίρνει πάρα πολλά μηνύματα», υπογράμμισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top