Αλήθειες με τη Ζήνα - Το χριστουγεννιάτικο trailer

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11.45, στο Star

Δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο trailer της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα

Το νέο, χριστουγεννιάτικο trailer της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, βρίσκεται στον τηλεοπτικό «αέρα» του Star και μας θυμίζει, με τον πιο χαρούμενο, φωτεινό και χιουμοριστικό τρόπο, πόσο πολύ μας έλειψε τα τελευταία χρόνια η αγκαλιά! Αυτή η αθόρυβη κίνηση αγάπης, που μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και που πάντα εκπληρώνει την αποστολή της: πλημμυρίζει την ψυχή μας με τα πιο βαθιά και ολοκληρωμένα συναισθήματα!

Δείτε όλες τις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αλήθειες με τη Ζήνα - Το χριστουγεννιάτικο trailer

Αλήθειες με τη Ζήνα - Το χριστουγεννιάτικο trailer

Στο στολισμένο και φωτεινό πλατό της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της γιορτάζουν. Η Ζήνα κερνάει γλυκά και δηλώνει με χαμόγελο «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγκαλιάζεις και εμείς τους ξέρουμε όλους»!

Υπάρχει η αγκαλιά «ταμπούρλο», η αγκαλιά «εκκρεμές», η αγκαλιά διαρκείας, η αγκαλιά «μασάζ», η αγκαλιά «συρτάκι», η αγκαλιά «λουμπάγκο» και όποια και αν επιλέγουν, έχει την ίδια θετική επίδραση, όλοι την υποδέχονται με χαρά και ενθουσιασμό!

Η Ζήνα Κουτσελίνη καλεί κοντά της τους αγαπημένους συνεργάτες της και δίνει το γιορτινό μήνυμα: «Όπως και αν θέλεις την αγκαλιά, εμείς την ανοίγουμε για εσένα! Καλές Γιορτές»!

«Αλήθειες με τη Ζήνα» - Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11.45, στο Star

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ TRAILER «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ»
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ : Γιάννης Μικρός
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Θέμης Μερτύρης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : Ανθή Νοταρά
ΣΕΝΑΡΙΟ : Νατάσα Σέγκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top