Πολυχρονίδης και Ζενεβιέβ μιλούν για τον μεγάλο τελικό του Asia Express

Όσα θα δούμε δύο μέρες στην Μπανγκόκ

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκαν στο πλατό του Breakfast@Star τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι οποίοι έκαναν αποκαλύψεις για τον μεγάλο τελικό του Asia Express, που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή το βράδυ (21:00), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Asia Express: Τι θα δούμε στο α' μέρος του μεγάλου τελικού

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του Asia Express

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί καλεσμένοι στο Breakfast@Star

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί καλεσμένοι στο Breakfast@Star

Ο παρουσιαστής και η συμπαρουσιάστρια του ταξιδιωτικού παιχνιδιού, αφού πρώτα είδαν τις καλύτερες στιγμές τους στην Ασία, στη συνέχεια περιέγραψαν την εμπειρία τους, καθώς και πώς έζησαν τους διαγωνιζόμενους.

Αμφότεροι είπαν με παράπονο πως ήταν προγραμματισμένα έτσι τα γυρίσματα, που δεν τους επέτρεπαν να συναντιούνται, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να δηλώνει στη συνέχεια ότι περίμενε από τους «Γαλακτερούς» να σηκώσουν την κούπα.

«Έχουμε κάνει 3.900 χιλιόμετρα και βρισκόμαστε στα τελευταία 100. Αλλάζει το σκηνικό, το τοπίο θα είναι διαφορετικό για όλους. Θα μεταφερθούμε στην Μπανγκόκ που είναι μια πόλη με 15.000.000 κατοίκους. Οι δοκιμασίες θα είναι διπλάσιες σε ποσότητα, επειδή μιλάμε για το τρόπαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης του «Τροχού της Τύχης».

Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια έξοδος με τη σύντροφό του, Katrin Ladose

Πέτρος Πολυχρονίδης

Ενώ όταν του ζητήθηκε να δώσει ένα μικρό spoiler για τον τελικό, απάντησε με αινιγματικό τρόπο ότι «Οι παίκτες που αποχώρησαν από το Asia Express θα επηρεάσουν αυτούς που παίζουν στην εβδομάδα τελικού».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top