Φλορίντα Πετρουτσέλι: Εξηγεί γιατί έφυγε από την εκπομπή της Μελέτη

Όσα είπε στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό μας» την Τρίτη 6/12 και αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα».

φλοριντα πετρουτσέλι

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά. Ειδικά ο Κωσταντής ήταν 1,5 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Οπότε εγώ το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί ξύπναγε κυριολεκτικά 15 φορές και στις 5 έβαζα ξυπνητήρι για να φύγω. Κάποια στιγμή αυτό διογκώθηκε και νομίζω έπαθα μια υπερκόπωση» είπε αρχικά.

φλοριντα πετρουτσελη

«Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Κωσταντής, νομίζω δε θα έφευγα ποτέ από εκεί. Πέρναγα τόσο ωραία. Πού να βρεις δουλειά που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, να είμαστε μια παρέα όλοι… Πέρναγα φανταστικά. Και ήταν και μια ώρα που για μια μαμά είναι η καλύτερη ώρα. Πέρασα πολύ ωραία και τώρα καμιά φορά το σκέφτομαι που τους βλέπω. Μου λείπει η αδρεναλίνη της δουλειάς, μου λείπει που ήμουν με την κουμπάρα μου και τα λέγαμε κάθε μέρα. Όλο αυτό» δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία ήταν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη το 2021.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top