GNTM 5: Απόψε έχουμε επιστροφές! 11 κορίτσια διεκδικούν εκ νέου μία θέση!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας, απόψε στις 20.50!

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 6/12

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Μικαέλα ήταν η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και να πάρει τη δουλειά. Η μητέρα της Μάρας, άκουσε συγκινητικά σχόλια από τους κριτές.

Όπως σε κάθε επεισόδιο όμως, έτσι και στο χθεσινό, είχαμε αποχώρηση. Η Γεωργιάννα ήταν το κορίτσι που έφυγε από τον διαγωνισμό έχοντας τη χειρότερη λήψη. Μετά την αποχώρησή της, στο GNTM 5 παραμένουν 7 κορίτσια ή… μήπως όχι; 

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 ξεκινά ανέμελα, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι αιχμές κάποιων διαγωνιζόμενων για συγκεκριμένα πρόσωπα. Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, έρχονται για να εκπληρώσουν την υπόσχεση που έδωσε η Βίκυ Καγιά στα μοντέλα: να κάνουν Yoga Nidra. Η δασκάλα γιόγκας, Άννα Ζώρζου, μαθαίνει στα μοντέλα τρόπους διαχείρισης του άγχους, που μπορούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους, κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο πολύ σύντομα.

GNTM 5: Δείτε την αποχώρηση της Γεωργιάννας

GNTM 5 -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12

Η επόμενη μέρα ξεκινά κάπως αντίστροφα και ενώ τα μοντέλα περνούν τη μέρα τους στο σπίτι, ετοιμάζονται οι «επιστροφές», με τις πρώην διαγωνιζόμενες να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του GNTM 5, σε μία φωτογράφιση που θυμίζει χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes. Στο σετ βρίσκεται ένα ασανσέρ και τα μοντέλα καλούνται, αφού το καλέσουν, να διαχειριστούν όποιο απρόσμενο prop βρουν μέσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα μοντέλα που είναι στο σπίτι του GNTM 5 προσπαθούν, χωρίς μεγάλη επιτυχία, να ξεκλειδώσουν το νόημα του μηνύματος, που βλέπουν στην οθόνη της τηλεόρασης, ενώ οι… «απειλές», που εκτοξεύονται κάθε τόσο για τα μειονεκτήματα, δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις και ανάλογο κλίμα.

Στο σετ οι «επιστροφές», με τη βοήθεια και τη στήριξη της Mary Vitinaros και του Χρήστου Μπίρμπα, βάζουν τα δυνατά τους για να έχουν το καλύτερο «κλικ», υπό το βλέμμα του φωτογράφου Δημήτρη Κλεάνθους. Η συνέχεια δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, στις υποψήφιες. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros κρατούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στα χέρια τους, ωστόσο δεν αποκαλύπτουν τίποτα.

gntm 5

gntm 5

gntm

Ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας καλοδέχονται τα εφτά μοντέλα στο ίδιο σετ στο οποίο φωτογραφήθηκαν και οι έντεκα διαγωνιζόμενες, που θέλουν να επιστρέψουν στο GNTM 5. Το concept και τα δεδομένα παραμένουν ίδια, ώστε να ισχύουν για όλα τα μοντέλα, εντός και εκτός σπιτιού, οι ίδιοι όροι. Σε γενικές γραμμές η φωτογράφιση κυλάει ομαλά και ο φωτογράφος ξεχωρίζει κάποια μοντέλα για να συνεργαστεί μαζί τους στο μέλλον, γεγονός που ικανοποιεί τους κριτές. Στο πλατό, που ακολουθεί, υπάρχουν εκπλήξεις που δεν μπορούσαν καν να υποψιαστούν τα εφτά μοντέλα και οι αντιδράσεις τους είναι πολλές και διαφορετικές.

gntm 5

Ο Μάνος Σαμαρτζής, creative director και στυλίστας, άρτι αφιχθείς από το Μιλάνο, είναι ο τέταρτος guest judge και κρίνει τα μοντέλα με το ιταλικό του ταπεραμέντο και την εμπειρία του στον χώρο της μόδας. Στο πλατό υπάρχουν σχεδόν ισάριθμα θετικά και αρνητικά σχόλια από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και επικρατεί κέφι και καλή διάθεση. Ωστόσο οι κανόνες τηρούνται και η αποχώρηση είναι αναπόφευκτη. Ποια είναι αυτή που πήγε το σουρεαλισμό σε άλλο επίπεδο και ποια πνίγηκε στα props της και αποχαιρετάει το GNTM 5;

Τι θα συμβεί; Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του GNTM 5, απόψε στις 20.50 στο Star!

Τα μεγάλα έπαθλαΤο Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες αλλά και σπουδαία έπαθλα!

Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει:

  • το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!
  • μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από
  • τα ΙΕΚ Άλφα!
  • ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen!
  • ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream!
  • ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top