GNTM 5: Φουτουριστικό concept σε σεληνιακό τοπίο με… φωτόσπαθα!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας, στις 28/11

Το τρέιλερ  της Δευτερας 28/11

Η νέα μέρα φέρνει σύννεφα στο σπίτι του GNTM 5, αλλά μόνο ως καιρικό φαινόμενο, γιατί κατά τ´ άλλα τα μοντέλα ξυπνούν με καλή διάθεση και η άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα, το επιβεβαιώνουν.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας, στις 28/11

Το mini challenge, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιες, θα τις μάθει πώς είναι να είσαι πίσω από την κάμερα. Τα μοντέλα καλούνται να γίνουν για λίγο art directors και να «σκηνοθετήσουν» ξεχωριστά σετ, στα οποία θα επιμεληθούν τη Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα, που θα είναι τα μοντέλα τους, με τη βοήθεια του φωτογράφου Πάνου Γιαννακόπουλου. Τα σημεία του σπιτιού μετατρέπονται σε γωνιές από ένα φωτογραφικό στούντιο και τα μοντέλα παίρνουν το ρόλο τους πολύ σοβαρά. Το αποτέλεσμα τις δικαιώνει, ενώ μαθαίνουν πως δεν είναι καθόλου εύκολο να στηθεί ένα φωτογραφικό σετ και να έχουν οι ίδιες την ευθύνη του αποτελέσματος.

Το γράμμα, που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης, μπορεί να φέρνει μηνύματα από το μέλλον αλλά τα μοντέλα δεν μπορούν να φανταστούν τι θα ακολουθήσει. Με την άφιξή τους στο location της φωτογράφισης, αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, καθώς πρέπει, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen. Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler και η Μύρια καλείται να δώσει μειονεκτήματα σε τρία μοντέλα, σε σχέση με τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους, στο τέλος της φωτογράφισης,  για να επιλέξουν την τελική εικόνα, που θα φτάσει στο πλατό.

To top 10 του GNTM 5

To top 10 του GNTM 5

Η γενική αίσθηση, κατά τη διάρκεια του σετ, δεν δίνει στα μοντέλα τη σιγουριά για τις τελικές φωτογραφίες τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο πλατό, όπου οι διαφωνίες της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, είναι ουσιαστικές, δίνοντας στα μοντέλα να καταλάβουν πόσο μεγάλη σημασία παίζει η αντίληψη, γενικά και ειδικά. Ο guest judge και μακιγιέρ των σταρ, Φρέντυ Καλομπράτσος, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει άψογη αισθητική και με το αλάνθαστο κριτήριό του δίνει ένα διαφορετικό το στίγμα στο πλατό.

Μοντέλα, που πίστευαν ότι θα είναι στο top two, βρέθηκαν με έκπληξη να περιμένουν τη σειρά τους για να πάρουν τη φωτογραφία τους και η τελική δυάδα του bottom, απογοήτευσε τους κριτές, που με τις συμβουλές και τη στήριξή τους περίμεναν από τα μοντέλα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η αποχώρηση της εβδομάδας κάνει όλα τα μοντέλα να αντιληφθούν, για άλλη μία φορά, πως για να φτάσεις στην πηγή και να πιείς νερό πρέπει να έχεις γερό στομάχι.   

Οι τρεις κριτές του gntm 5

Οι τρεις κριτές του GNTM 5

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες αλλά και σπουδαία έπαθλα!  

Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει:
- το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!
- μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από
  τα ΙΕΚ Άλφα!
- ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen!
- ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream!
- ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top