Φλέξαρε με το Galaxy Z Flip4 – Κάντο όπως τα κορίτσια του GNTM

Ανακάλυψε τις εκπληκτικές του δυνατότητες

Galaxy Z Flip4 Samsung

Tο ήξερες ότι υπάρχει ένα αναδιπλούμενο smartphone που αποτελεί εργαλείο αυτοέκφρασης κάνοντας τη διαφορά στην καθημερινότητά σου τόσο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει όσο και με τον στιλάτο σχεδιασμό του;

Σου έχουμε και καλύτερο: Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι με αυτό το smartphone μπορείς να ποζάρεις στον φακό σαν να είσαι στο GNTM, βγάζοντας στουντιακού επιπέδου φωτογραφίες αλλά και εκπληκτικής ποιότητας selfies για να τις ανεβάσεις στα social media και να ξεχωρίσεις;

Aν θες όλα τα παραπάνω αλλά και μία συσκευή τόσο stylish όσο εσύ, το Galaxy Z Flip4 αποτελεί το κατάλληλο statement, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκφραστείς με έντονες χρωματικές επιλογές.

Παράλληλα, η κομψή, συμπαγής του σχεδίαση, το δυνατό πλαίσιο Armor Aluminum αλλά και τα μοντέρνα αξεσουάρ, έρχονται για να κάνουν τη διαφορά.

Aν πάλι λατρεύεις να φωτογραφίζεις τους αγαπημένους σου αλλά και να βγάζεις selfies, η εμπειρία κάμερας και οι λειτουργίες που διαθέτει, σου χαρίζουν ενα επαγγελματικού επιπέδου αποτέλεσμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το ξεδιπλώσεις για να τραβήξεις εκπληκτικές hands-free selfies με τη FlexCam για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

To Galaxy Z Flip4 είναι τόσο ιδιαίτερο, που ξεχωρίζει από μόνο του. Αποκτώντας το, δε διαθέτεις απλά ένα αναδιπλούμενο smartphone αλλά πολλά περισσότερα, όπως την ισορροπία μεταξύ στιλ και λειτουργικότητας αλλά και περισσότερους τρόπους να τραβάς τα βλέμματα.

Και το σημαντικότερο; Μπορείς να το παίρνεις μαζί σου χωρίς ν΄ανησυχείς, αφού έχει ανθεκτική κατασκευή από μέσα προς τα έξω, αλλά και ανθεκτικότητα ΙPX8 στο νερό. Για την ακρίβεια, μπορεί να παραμείνει σε βάθος 1,5 μέτρου γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά.

Όσο για τη μπαταρία του; Δε θα σε προδώσει, αφού ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής 4 nm συνεργάζεται με την (τυπική) μπαταρία 3.700 mAh παρέχοντας ισχύ για πολλές ώρες.

Galaxy Z Flip4: Ανταποκρίνεται σε όλες τις προκλήσεις του GNTM

To Galaxy Z Flip4 μπορεί ν΄ανταποκριθεί σε όλα τα challenges του GNTM, ακόμα και στα πιο απαιτητικά, καθώς δε χρειάζονται πολλά κλικς για να τραβήξεις την ιδανική φωτογραφία.

Τα κορίτσια του GNTM κλήθηκαν να βγάλουν την τέλεια selfie με μόλις τρία κλικς και τα κατάφεραν, αφού εμπνεύστηκαν τόσο από την εμφάνιση του Galaxy Z Flip4 όσο και από την ευέλικτη εμπειρία συσκευής που αλλάζει τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τα smartphones.

Το αισθητικό αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο τις ίδιες όσο και τους coaches τους, αφού οι φωτογραφίες ήταν σαν να είχαν τραβηχτεί σε επαγγελματικό στούντιο.

Tι μπορείς να κάνεις με το Galaxy Z Flip4

Xρησιμοποίησε τη FlexCam για να τραβήξεις φωτογραφίες και video από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μάλιστα μπορείς να καταγράψεις hands free τα video που θες ή να αποτυπώσεις ομαδικές selfies σε διάφορες γωνίες αναδιπλώνοντας μερικώς το Galaxy Z Flip4 για να ενεργοποιήσεις τη FlexCam.

Ανακάλυψε το Quick Shot και τη λειτουργία Flex για να τραβήξεις selfies υψηλής ποιότητας απευθείας από την εξωτερική οθόνη αξιοποιώντας την κύρια κάμερα. Ξεκίνησε την εγγραφή βίντεο υψηλής ποιότητας με το Quick Shot, και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε απρόσκοπτα τη λειτουργία Flex για να συνεχίσεις την εγγραφή hands-free χωρίς να σταματήσεις το βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδανική αν είσαι content creator ή vlogger. To ήξερες ότι πλέον μπορείς να τραβάς selfies σε Λειτουργία Πορτρέτου και να βλέπεις την προεπισκόπησή της σε πραγματική αναλογία φωτογραφίας όταν χρησιμοποιείς το Quick Shot;

Αξιοποίησε την εξωτερική οθόνη 1,9 ιντσών για να πραγματοποιείς κλήσεις αλλά και να απαντάς σε μηνύματα με emoji και Speech to Text και όλα αυτά χωρίς καν να χρειαστεί να ξεδιπλώσεις τη συσκευή.

Ανακάλυψε την κύρια οθόνη 6,7 ιντσών που σου προσφέρει μία πλήρη εμπειρία smartphone, αλλά διπλώνει στο μισό μέγεθος για να χωρά ακόμα και στην τσέπη σου!

Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει για να ταιριάζει με το προσωπικό σου στιλ. Το ματ φινίρισμα στο γυαλί δημιουργεί μία απαλή αντίθεση με το γυαλιστερό μεταλλικό πλαίσιο. Επίλεξε ανάμεσα σε τέσσερις αποχρώσεις: Bora Purple, Graphite, Pink Gold και Blue.

*Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top