Μάρα Ζαχαρέα: «Θα άφηνα την παρουσίαση πιο εύκολα από τη διεύθυνση»

Η διευθύντρια ειδήσεων & παρουσίαστρια του Star στο Happy Day

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου. Η διευθύντρια Ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, μίλησε για τη δουλειά της αλλά και την οικογένειά της.

Μάρα Ζαχαρέα: Για shopping με τον γιο της, Βασίλη Ρουσόπουλο

μαρα ζαχαρεα

Μάρα Ζαχαρέα: Η ultra chic εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της

«Μάχη στον ανταγωνισμό γίνεται κάθε χρόνο, δεν έχει διαφορά για μένα. Ορισμένες εκπομπές νιώθουν την ανάγκη να λένε συνέχεια ‘’έχουμε κάνει ρεπορτάζ, κι εμείς κάνουμε ρεπορτάζ’’. Μα είναι δουλειά σου να κάνεις ρεπορτάζ όταν καταπιάνεσαι με τέτοια ζητήματα. Αν τα κάνεις σωστά, για μένα ο καθένας μπορεί να το κάνει», λέει στην κάμερα του Happy Day η Μάρα Ζαχαρέα.

Μάρα Ζαχαρέα: Chic σε βάπτιση με metallic φούστα

«Είμαι παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και γενική διευθύντρια, αυτό είναι μεγάλο βάρος και δε βλέπω να μπορώ να το κάνω για πολύ καιρό ακόμα αυτό το πακέτο, όλο μαζί. Μεγαλώνουμε κιόλας... Θα άφηνα την παρουσίαση, την κάνω πάρα πολλά χρόνια. Η διεύθυνση είναι πιο καινούργιο παιχνίδι για μένα!».

Μπορεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star να είναι στην κορυφή της τηλεθέασης, ωστόσο η Μάρα Ζαχαρέα δε μένει εκεί. Αναζητά συνέχεια καινούρια projects, την εξέλιξη και τη δημιουργικότητα. 

«Θα ήθελα περισσότερη ενημέρωση στο Star. Το κανάλι είναι ψυχαγωγικό, σε αυτό είναι συνεπές, αλλά για τους ανθρώπους της ενημέρωσης αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Κάνω προτάσεις κάθε χρόνο για ενημερωτικές εκπομπές, τρώω πόρτα… », αναφέρει με χιούμορ η anchorwoman του Star.

Οι δυσκολίες στη δημοσιογραφία έκαναν την εμφάνισή τους στη Μάρα Ζαχαρέα από την αρχή της καριέρας της. Μόλις είχε τελειώσει το μταπτυχιακό της και πήγε στην ΕΡΤ για να αναζητήσει εργασία, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχε φανταστεί. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω -δεν το βάζει ποτέ- και μετά από σκληρή δουλειά, ήρθε η δικαίωση.

«Στην ΕΡΤ μού είχαν πει ότι δεν κάνω καθόλου για παρουσίαση, κάνω μόνο για ρεπορτάζ» αποκαλύπτει.

Τα παιδιά της και η σταδιοδρομία τους

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία τους κάνουν περήφανους καθημερινά. Η Άννα είναι σήμερα 21 και ο Βασίλης 25 ετών. Τα δύο παιδιά έχουν απαθανατιστεί με τους γονείς τους σε δημόσιες εξόδους πολλές φορές.

μαρα ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της Θοδωρή Ρουσόπουλο και τα δύο τους παιδιά, Βασίλη και Άννα/ NDP

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και βλέπω Σασμό και την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δε θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Ο γιος μου θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα και η κόρη μου να ασχοληθεί με τη ζωγραφική. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου», αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top