Μάρα Ζαχαρέα: Η ultra chic εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της

Το ζευγάρι πήγε στο θέατρο Παλλάς στην Opera Gala για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσόπουλο, όταν έφτασαν στο θέατρο Παλλάς, το βράδυ της Τρίτης.

Θεόδωρος Ρουσόπουλος - Μάρα Ζαχαρέα / Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η διευθύντρια ειδήσεων του STAR και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και ο σύζυγός της, έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός στο Θέατρο Παλλάς, ένα Opera Gala με λαμπερούς διεθνείς Έλληνες Σολίστ, για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Διεθνείς Έλληνες σολίστ τραγούδησαν για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, στηρίζοντας έμπρακτα τον καθημερινό τους αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον. Οι λυρικές σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία-Ηλιάνα Κατσούρα και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος ερμήνευσαν τις πιο αγαπημένες άριες των σπουδαίων συνθετών Όπερας: Βέρντι, Μπελίνι, Ντονιτσέτι, Μπιζέ, Ρίμσκι-Κόρσακοφ, Ντελίμπ, Όφενμπαχ.

Η Μάρα Ζαχαρέα έδωσε το «παρών» και έκανε μία ultra chic εμφάνιση. Επέλεξε ένα βελούδινο πράσινο κοστούμι με χρυσά κουμπιά, το οποίο συνδύασε με κόκκινο τοπ, τσάντα και γόβες. 

Θεόδωρος Ρουσόπουλος - Μάρα Ζαχαρέα / Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μετά το τέλος της βραδιάς η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις φίλες της, Τίνα Μεσσαροπούλου και Ράνα Ζέιν:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top