GNTM 5: Η ειλικρινής συζήτηση της Μαρίας με τη Βίκυ Καγιά!

Οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή της

Το σημερινό concept του GNTM 5 είχε να κάνει με ταχύτητα και λάσπες, μιας και οι κοπέλες είχαν να φέρουν εις πέρας μια φωτογράφιση μόδας, σε πλήρη αντιστοιχία με δυναμικό ύφος και ένταση.

GNTM 5: Έντονες οι φωνές των κριτών στη φωτογράφιση της Μαρίας!

Η Μαρία ήταν από τις κοπέλες που το outfit της ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και την ευνοούσε απόλυτα στο να αναδείξει το σώμα της. Η ίδια ενώ μπήκε μέσα στο set με σκοπό να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, δυστυχώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα που βρισκόταν εκεί, άλλα ούτε και τη Βίκυ Καγιά!

Το νεαρό μοντέλο, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης αντιμετώπισε πρόβλημα με την έκφραση αλλά και με το στήσιμό του. Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας προσπαθούσε να της δώσει συμβουλές αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίας που δεν άρεσε στους κριτές

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίας που δεν άρεσε στους κριτές

Η Βίκυ Καγιά στο πλατό τη ρώτησε τι της συμβαίνει και εκείνη με ειλικρίνεια είπε: «Θέλω να μιλήσω ειλικρινά για μένα. Το τελευταίο διάστημα έχω πέσει λίγο. Έχω μπερδέψει στο μυαλό μου τις πόζες που πρέπει να παίρνω».  

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να εκτίμησε την ειλικρίνειά της, αλλά αυτό δεν αναιρούσε τα πολύ αρνητικά σχόλια που δέχτηκε εν τέλει από όλους, με την ίδια να στενοχωριέται, μιας και ένιωσε πώς θα φύγει!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top