Λιάγκας για Μενεγάκη: «Εγώ το καψόνι το είπα εν είδη αστεϊσμού»

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι μία προσωπική της επιλογή»

Συνέχισε το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας κι ο Τάσος Τεργιάκης για την παρουσία που έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη. 

Αφορμή υπήρξαν τα σχόλια που έκαναν  στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Νάνσυ Αντωνίου και ο Γιώργος Λιανός.

«Μου έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα για τη χθεσινή μου τοποθέτηση. Μίλησα επί προσωπικού, μίλησα για τα 10 χρόνια που ήμουν εγώ στην Ελένη. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είπα για μένα πως ήταν στην εκπομπή, μην το μπερδεύετε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει…. Μίλησα προσωπικά και να το κλείσουμε το θέμα. Είπα για εμένα τι έζησα. Η ερώτησή σου δεν ήταν αν μου κάνανε καψόνια; Όπως είπα ότι δεν υπήρχε συμπαρουσιαστής εκεί» σχολίασε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Τσιμτσιλή: Όποιος θεωρεί ότι θα πάει συμπαρουσιαστής στη Μενεγάκη πλανάται

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: «Εγώ θα πω ένα πράγμα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια όλων αδιαμφισβήτητα από αυτούς που κάνουν τώρα τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, επειδή είναι γάτα στην επικοινωνία η συμμαθήτριά μου η Ελένη, δεν είχε αφήσει ή επιτρέψει να ακουστεί το όνομά της με κάτι αρνητικό. Δεν ξέρω αν είναι αυτό μία δική της επιλογή, μία συμφωνία με τον Δημήτρη ή αν είναι κάτι που συμφώνησε ο Δημήτρης με την Ελένη και το κανάλι, δεν το γνωρίζω. Ή αν το γνωρίζω δεν μπορώ να συνεισφέρω γιατί το γνωρίζω από εμπλεκόμενο και δεν μπορώ να το πω.

Από εκεί και πέρα είναι η πρώτη φορά που η Ελένη ακούσια ή εκούσια μπαίνει σε έναν τηλεοπτικό σχολιασμό τηλεκριτικών θετικά ή αρνητικά και αφήνει το όνομά της να μπαίνει σε μία τηλεοπτική συζήτηση. Δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό ποτέ για την Ελένη. Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αν έκανε ή δεν έκανε καλά με τον Δημήτρη, που δεν ξέρω αν το έκανε η ίδια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top