Γαλακτερός - Ζώτος: Η επιστροφή στο Asia Express και η... Σπυροπούλου

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο Asia Express

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος στο Breakfast@star για την επιστροφή στο Asia Express

Οι εκπλήξεις δε σταματούν στο Asia Express αφού είναι γεμάτο ανατροπές. Ζευγάρια αποχωρούν, ζευγάρια επιστρέφουν, ενώ υπάρχουν και νέες… συνθέσεις ζευγαριών.

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος στο Breakfast@star

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος στο Breakfast@star

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Παύλου Γαλακτερού και του Χρήστου Ζώτου. Μπορεί να μπήκαν στο παιχνίδι περιπέτειας με τον Νάσο Γαλακτερό και τον Στέλιο Λεγάκη, αντίστοιχα, αλλά τώρα Παύλος και Χρήστος επέστρεψαν και διαγωνίζονται πλέον μαζί.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Asia Express!

«Για εμένα το πιο δύσκολο στο παιχνίδι ήταν ότι μετά την αποχώρηση του Στέλιου και τη δική μου ήμουν κλεισμένος για ένα μήνα σε ένα δωμάτιο και παρακολουθούσα Ταϊλανδέζικα στην τηλεόραση. Περίμενα να δω με ποιον θα… ματσαριστώ στο παιχνίδι», είπε αρχικά στο «Breakfast@star», ο Χρήστος Ζώτος.

 

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος είναι το νέο ζευγάρι του Asia Express

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος είναι το νέο ζευγάρι του Asia Express

Νάσος Γαλακτερός: Από νωρίς ήθελα ο Παύλος να μάθει να σέβεται τις γυναίκες

«Με τον μπαμπά ήταν πολύ ωραία στο Asia Express γιατί όπως και να έχει νιώθεις την ασφάλεια. Με τον Χρήστο είναι διαφορετικά γιατί «λύθηκα». Τον μπαμπά τον είχα και λίγο άγχος γιατί ήθελα να ξέρω πώς περνάει. Όταν μου πρότειναν να μπω ξανά στο παιχνίδι είπα αρχικά όχι.  Ήθελα να κλείσει ωραία όλος αυτός ο κύκλος με τον μπαμπά μου. Τότε εκείνος μου είπε να το ξανασκεφτώ και τελικά είπα το ναι», εξομολογήθηκε με τη σειρά του ο Παύλος Γαλακτερός.

Κλείνοντας, ο Χρήστος Ζώτος μίλησε και για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού ήταν μουσικό ζευγάρι στο J2US.

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη συνεργασία μου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι πολύ τυπική με τις ώρες της, ενώ εγώ δεν είμαι».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top