Mary Vitinaros: Το bullying που δεχόταν στα πρώτα της βήματα

Πώς αντιδρά στα σχόλια για την ηλικία της

Για το bullying Που δέχθηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο μόντελινγκ μίλησε η νέα coach του GNTM, Mary Vitinaros στο περιοδικό Gala. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM

Μπήκε στον χώρο στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών, όμως από τα 17 της άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ επαγγελματικά. 

Mary Vitinaros: Το backstage της φωτογράφισης της model instructor του GNTM

«Απ’ όταν ήμουν 14 ετών ατζέντηδες προσέγγιζαν τη μητέρα μου και της έλεγαν πως έπρεπε να δουλέψω ως μοντέλο. Ομολογώ ότι τότε μας φαινόταν αρκετά περίεργο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα περίπου δέκα δουλειές. Στα 17 μου το ξανασκέφτηκα, πήγα σε ένα από τα πρακτορεία που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και τελικά είδα ότι το να ποζάρω είναι κάτι πολύ φυσικό για μένα. Μ’ αρέσει να είμαι μπροστά στον φακό», είπε.

Το μόντελινγκ μάλιστα ήταν αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει τους φόβους της και να γίνει πιο κοινωνική. 

GNTM 5: Δύο κορίτσια, ένα μπικίνι στην αποψινή φωτογράφιση!

«Ήμουν πολύ ήσυχη, ντροπαλή, επιμελής με τα μαθήματα, σχεδόν nerd. Όλη την ώρα κοκκίνιζα από ντροπή. Αλλά τώρα είμαι αλλιώς. Και νομίζω ότι το μόντελινγκ με βοήθησε να γίνω εξωστρεφής. Αναγκάστηκα. Έφυγα μικρή από την Αυστραλία και βρέθηκα μόνη να ταξιδεύω στον κόσμο. Πήγα στο Λονδίνο, στη Γερμανία, στο Μαϊάμι, στη Νέα Υόρκη και κατέληξα για ένα χρόνο στο Λος Άντζελες», είπε.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην αρχή για εκείνη, με τα αρνητικά σχόλια που άκουγε να επηρεάζουν την ψυχολογία της. 

Mary Vitinaros: Ποια είναι η πανέμορφη model instructor του GNTM 5

«Αν το καλοσκεφτείς, σε καθέναν μας υπάρχει το στοιχείο του diversity. Σε μένα, ας πούμε, το diverse στοιχείο θα μπορούσε να είναι η ηλικία μου. Είμαι 30 χρονών και ακόμα συνεχίζω να δουλεύω, κόντρα στην πεποίθηση ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να μου λένε ότι είχα καμπύλες, ότι είχα μεγάλο στήθος, μεγάλους γοφούς. Τώρα βλέπω πως η αποδοχή στους διαφορετικούς σωματότυπους είναι μεγαλύτερη. Και χαίρομαι που πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top