Mary Vitinaros: Ποια είναι η πανέμορφη model instructor του GNTM 5

Η ηλικία, οι σπουδές στα Οικονομικά και η καριέρα στο μόντελινγκ

To GNTM 5 έχει επιστρέψει γεμάτο αλλαγές! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, έκανε comeback τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023 δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Μεταξύ των νέων προσώπων που θα δούμε, μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, θα είναι και η Mary Vitinaros, η οποία μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Το GNTM 5 αποχαιρετά τη Σοφία Χατζηπαντελή - Θα επιστρέψει;

Mary Vitinaros: Ποια είναι η πανέμορφη model instructor του GNTM 5

Η 30χρονη καλλονή θα είναι η model instructor του GNTM 5 στα bootcamp του διαγωνισμού μόδας. Θα βοηθά τις διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βγάζουν την πιο θετική τους ενέργεια προς τα έξω, προσφέροντας τις συμβουλές της και με τις πόζες.

Μαίρη Βιτινάρος: Η model instructor του GNTM 5 αποκαλύπτεται!

Ο ρόλος της είναι αρκετά απαιτητικός, όμως εκείνη δε θεωρεί ότι θα κάνει κάτι δύσκολο, αφού γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της μόδας και ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πώς να βοηθήσει τα κορίτσια.

Mary Vitinaros: Όσα δε ξέρουμε για το πανέμορφο μοντέλο 

Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 18 Ιουνίου του 1992 και μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες. 

Έχει ελληνικές ρίζες αφού ο πατέρας είναι Έλληνας. Η Ελληνοαυστραλή καλλονή όταν ήταν 20 χρόνων και ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Οικονομικά, αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές της για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Έχει κάνει συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex.

Έχει ύψος 1,84 και τα ξανθά της μαλλιά σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα μάτια της και τις ιδανικές αναλογίες την κάνουν περιζήτητη στον χώρο της μόδας!

Mary Vitinaros GNTM 5

Το 2012 ήταν από τις φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe Australia. Αν και δεν κέρδισε την 1η θέση, αλλά μία από τις αναπληρωματικές, έκλεψε τις εντυπώσεις και βρέθηκε στο στόχαστρο κορυφαίων fashion brands.

Κάπως έτσι, άνοιξε ο δρόμος για την επαγγελματική της διαδρομή ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.
Το 2016 μάλιστα, συμμετείχε στο Grand Prix event της Tag Heuer, ποζάροντας στον φακό με τον πιλότο της F1, Daniel Ricciardo.

Mary Vitinaros: Η model instructor του GNTM 5 

Η Mary γνώρισε τις υποψήφιες, λίγο πριν το bootcamp και από τότε, «κέρδισε τις καρδιές τους», συνοδεύοντάς τες, σε ολόκληρη την απαιτητική δοκιμασία που οδηγεί στο σπίτι του GNTM. Οι πολύτιμες συμβουλές της, βοήθησαν τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποια είναι η νέα κριτής του GNTM

Το Instagram της Mary Vitinaros

Η Mary Vitinaros είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας περισσότερους από 130.000 ακόλουθους στο Instagram! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top