Μαίρη Βιτινάρος: Η model instructor του GNTM 5 αποκαλύπτεται!

Δείτε όσα δήλωσε το νεαρό μοντέλο στο Breakfast@star

Η Μαίρη Βιτινάρος είναι η νέα model instructor των bootcamp του GNTM 5. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και αποκάλυψε τον ρόλο της στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας, καθώς και τη σχέση της με τον χώρο του μόντελινκ!

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποια είναι η νέα κριτής του GNTM

Όπως αποκάλυψε, οι ρίζες της είναι ελληνικές, αφού ο μπαμπάς της κατάγεται από ένα μικρό χωριό κοντά στην Καλαμάτα, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα για το νέο GNTM. 

Η Μαίρη Βιτινάρος είναι η νέα model instructor των bootcamp του GNTM 5, η οποία αποκάλυψε στο Breakfast@star ττης στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας

Ο ρόλος της στο νέο GNTM

Η Μαίρη Βιτινάρος θα είναι η model instructor στα bootcamp του διαγωνισμού μόδας. Θα βοηθά τις διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βγάζουν την πιο θετική τους ενέργεια προς τα έξω, προσφέροντας τις συμβουλές της και με τις πόζες. Ο ρόλος της είναι αρκετά απαιτητικός, όμως εκείνη δε θεωρεί ότι θα κάνει κάτι δύσκολο, αφού γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της μόδας και ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πώς να βοηθήσει τα κορίτσια. 

GNTM 5: Γνωρίστε τους κριτές και τη hostess του 5ου κύκλου

 

 

 

Το νεαρό μοντέλο σχολίασε επίσης ότι: «Οι προσωπικότητες των κοριτσιών διαφέρουν, υπάρχει diversity και είναι πολύ όμορφο αυτό, ενώ καθεμία είναι όμορφη και ξεχωριστή». 

Τέλος, δήλωσε ότι θέλει να δει δυναμικά και με αυτοπεποίθηση κορίτσια, ενώ με τους κριτές έχει πολύ όμορφη σχέση και συνεργασία.

GNTM: Βραδινή έξοδος για τους τέσσερις κριτές!

 

 

 

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη Μαίρη Βιτινάρος

Γεννήθηκε στη Μελβούρνη στις 18 Ιουνίου του 1992. Είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι παππούδες της μετανάστευσαν αρχικά εκεί. Ξεκίνησε με το μόντελινκ στα 17 της, ενώ ήθελε να ασχοληθεί με το τένις όταν ήταν μικρή.

 

 

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας και η καριέρα της είναι αξιέπαινη, ενώ η Versace και το Ellipse Lingerie την έχουν επιλέξει για τις συλλογές τους με μαγιό και εσώρουχα. Πρόσφατα την είδαμε να ποζάρει για καμπάνια της Guess. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top