Μαρία Μπακοδήμου: Τι είπε για τον ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε για πρώτη φορά για τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ αλλά και για τον ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία βρίσκεται στην «απέναντι» εκπομπή!

H κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής «Γεια σου» και συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου. 

«Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για τον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού και το DOT, ενώ πρόσθεσε: «Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω».

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@Star

Για τις πρόσφατες έκτακτες αλλαγές προσώπων που έγιναν στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια σχολιάζει: «Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς τέλη καλοκαιριού. Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν είχες τη δυνατότητα να στήσεις μία εκπομπή έτσι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί. Κάποιες αλλαγές πάντα χρειάζονται. Μέχρι τώρα μας έχουν βγει σε καλό. Για παράδειγμα, χάρηκα πάρα πολύ που μπήκε ο Ισίδωρος Φίκαρης. Νιώθω ότι η εκπομπή δυνάμωσε κι άλλο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top