GNTM 5: Ο Χριστόφορος Κοτέντος αναστατώνει με την παρουσία του τα μοντέλα

Δείτε το νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00 στο Star!

Μία καινούργια μέρα ξεκινά στο σπίτι του GNTM 5 και το δωμάτιο με τον κωδικό «CNTM», δηλαδή το «Cyprus Next Top Model», όπως το ονόμασαν οι φετινές φιλοξενούμενές του, μετρά την πρώτη του απουσία, μετά την αποχώρηση της Έλενας Λυσάνδρου.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Σαν κεραυνός εν αιθρία πέφτει ακόμα μία, μη αναμενόμενη οικειοθελής αποχώρηση. Αμέσως μετά το ξάφνιασμα στην «ήσυχη» αντίδραση και τον αποχαιρετισμό, καταφθάνουν η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, για να επαναφέρουν τις διαγωνιζόμενες στην πραγματικότητα του GNTM 5.

Top 16 GNTM 5

Τα 16 μοντέλα του GNTM 5

Η φωτογράφιση, που ακολουθεί, χαρακτηρίζεται από «νόστιμες» λήψεις, καθώς οι παίκτριες καλούνται να φωτογραφηθούν από τη Μαριάνα Ζικάκη μπροστά σε ένα γεμάτο ψυγείο με διάφορες νοστιμιές, σε ένα concept που… ανοίγει την όρεξη! Η ανταμοιβή για τη νικήτρια αξίζει κάθε μπουκιά και τα κορίτσια απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Η στιγμή που τα μοντέλα ορμούν στο ψυγείο του GNTM - Αυτή είναι δοκιμασία!

Το γράμμα της επόμενης μέρας βρίσκει τα κορίτσια με πολλά ερωτηματικά, καθώς προμηνύεται ανατρεπτικό χιούμορ! Η φωτογράφιση αποχώρησης, από τον φωτογράφο Μάριο Σαγιά, τα έχει όλα: εφευρετικότητα και role playing, χιούμορ και πόζες, πιασάρικες ατάκες και πολλά… καρπούζια! Τα μειονεκτήματα, που μοιράζει η Μύρια Κυριακίδου, νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, με το σκεπτικό της αδυναμίας, αποδεικνύουν ότι από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στην πλειοψηφία οι παίκτριες, ενώ έδειξαν ότι κατάλαβαν το ζητούμενο της φωτογράφισης, τα πήγαν λιγότερο καλά απ᾽ όσο νόμιζαν, όπως αποκαλύπτεται στο πλατό.

Μάριος Σαγιάς - GNTM 5

Μάριος Σαγιάς

GNTM 5: Ο Χριστόφορος Κοτέντος επιστρέφει στον διαγωνισμό!

Ένας γνώριμος από τα παλιά συμπληρώνει τη θέση του guest judge και αναστατώνει με την παρουσία του -και την κριτική του- τις διαγωνιζόμενες. Ο Χριστόφορος Κοτέντος επιστρέφει στο GNTM για μία μοναδική εμφάνιση και μοιράζει καρδιοχτύπια όταν ανακοινώνει την προτίμησή του για τέσσερα κορίτσια, που θα έπαιρνε μαζί του στη Νέα Υόρκη.

Ο Χριστόφορος Κοτέντος guest κριτής στο GNTM 5

Ο Χριστόφορος Κοτέντος guest κριτής στο GNTM 5

Ωστόσο, το χαρούμενο κλίμα ανατρέπεται από απρόσμενες εξελίξεις, που αναγκάζουν τη Βίκυ Καγιά, απογοητευμένη, να διακόψει τη διαδικασία. Ποιες αποφάσεις θα λάβουν οι κριτές του GNTM 5;

Τα μεγάλα έπαθλα

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες αλλά και σπουδαία έπαθλα!

Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει:

  • το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!
  • μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από
  • τα ΙΕΚ Άλφα!
  • ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen!
  • ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream!
  • ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!
  • Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5!

Τάσος Σοφρωνίου - Βίκυ Καγιά - Γιώργος Καράβας

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top