Φαίη Σκορδά: «Είναι ανήθικο, εγώ δε θα το έκανα ποτέ»

Όσα είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της

 Καλεσμένη σε ένα event την προηγούμενη εβδομάδα η Φαίη Σκορδά, προανήγγειλε αλλαγές στο «Πρωινό μας».

Έτσι δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες που ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει κάνει κρούση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, για να συνεργαστούν. 

Η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε παλιότερη εμφάνισή τους/ Φωτογραφία: NDP

H παλιότερη κοινή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο/ Φωτογραφία: NDP

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, η ίδια μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, έβαλε «τέλος» σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες. 

«Όταν αλλάζεις κανάλια, είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι πάντα εκεί και σε συγκεκριμένα πράγματα και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Για μένα ένας από αυτούς του ανθρώπους είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η αγάπη μου, ο σεβασμός μου, ότι είμαι πάντα εκεί και θα είμαι εκεί γι’ αυτόν, δεν αλλάζει ποτέ», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά για τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

«Το ότι εκτιμάς κάποιον δεν σημαίνει ότι θα πας να κάνεις κάτι που δεν είναι σωστό. Είναι ανήθικο στα μέσα της σεζόν κάποιος να αφήσει τη δουλειά του – μετά την κουβέντα που κάναμε- και κάποιος να κλέψει κάποιον άνθρωπο από μια εκπομπή. Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, οπότε και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ», ξεκαθάρισε ύστερα για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό. 

Η ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε η Φαίη Σκορδά για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον Ουγγαρέζο

Η ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε η Φαίη Σκορδά για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον Ουγγαρέζο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top