Παναγιώτης Ραφαηλίδης - Didi Afroditi σε ρόλο... ράπερ στο live του J2US

Όσα είπαν στο «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή τους και τη Σοφία Αρβανίτη

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στον νέο κύκλο του J2US, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Didi Afroditi φιλοξενήθηκαν σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star».

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο «Breakfast@Star»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Didi Afroditi ήταν καλεσμένοι στο «Breakfast@Star»

Αρχικά ζητήθηκε από το ζευγάρι να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Σοφίας Αρβανίτη στον Νίκο Μουτσινά, η οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι μερικοί έχουν ειδική μεταχείριση στον διαγωνισμό τραγουδιού, αναφέροντας το παράδειγμα της Άντζελας Δημητρίου

«Η δική μας εμπειρία είναι η εξής μας αναθέτουν τραγούδια και τέλος», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στην Ελένη και τον Ετεοκλή, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι στο αυριανό live θα τραγουδήσουν ένα γαλλικό τσιφτετέλι και μάλιστα θα ραπάρουν.

«Έχουμε ξεχωρίσει το ζεύγος Δάρρα - Τριανταφύλλου που είναι εξαιρετικοί. Από τα 16 ζευγάρια η πλειοψηφία είναι καλή, είναι καλό το επίπεδο θεωρώ. Είναι νωρίς να πούμε κάποιον εμείς». 

Στη συνέχεια έπαιξαν στην πρωινή εκπομπή αποκλειστικές δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη, του Τόλη Παπαδημητρίου, της Φωτεινής Δάρρα και του Πάνου Τριανταφύλλου, οι οποίοι επίσης ρωτήθηκαν για τη Σοφία Αρβανίτη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε ότι εμπιστεύεται την παραγωγή στα τραγούδια που θα της δώσει, αν και ήταν διστακτική, όταν της ανατέθηκε στο προηγούμενο live το τραγούδι «Poli_Ploki» της Ελένης Φουρέιρα

Μπέσσυ Αργυράκη και Τόλης Παπαδημητρίου στο Breakfast@Star

Μπέσσυ Αργυράκη και Τόλης Παπαδημητρίου στο Breakfast@Star

Από τη μεριά τους τέλος, η Φωτεινή και ο Πάνος υποστήριξαν ότι «Δεν ισχύει ότι κάποια ζευγάρια επιλέγουν τα τραγούδια τους».

Φωτεινή Δάρρα και Πάνος Τριανταφύλλου στο Breakfast@Star

Φωτεινή Δάρρα και Πάνος Τριανταφύλλου στο Breakfast@Star

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top