Asia Express: Τερμάτισαν τελευταίες και αποχώρησαν από το παιχνίδι

Για ποιο ζευγάρι το ταξίδι του στην Ασία τελείωσε εδώ;

Ο Νάσος και ο Παύλος πήραν την ασυλία αυτής της εβδομάδας και πλέον μπορούν ξέγνοιαστοι να κάνουν τουρισμό στην Ασία.

Στην τελευταία τους αποστολή στην Καμπότζη, τα υπόλοιπα ζευγάρια έπρεπε να φτάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Κατώτεροι των περιστάσεων αποδείχθηκαν η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis για τις οποίες το ταξίδι τους στο Asia Express ολοκληρώνεται δυστυχώς εδώ.

Χριστίνα Κολέτσα & Maria Maroulis αποχώρησαν από το Asia Express

Χριστίνα Κολέτσα & Maria Maroulis αποχώρησαν από το Asia Express

«Από το ταξίδι μου στο Asia Express αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι ότι τελικά η Maria Maroulis είναι ένα από τα πιο όμορφα και γεμάτα άτομα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι πολύ καλό πλάσμα και χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά εδώ πέρα», είπε η τραγουδίστρια, συγκινώντας τη συνταξιδιώτισσά της, Maria. 

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα. Θέλω λίγο χρόνο. Όταν θα γυρίσω στην Ελλάδα κι έτσι θα κάτσω λίγο και θα σκεφτώ, θα πω "έκανες autostop σε αγνώστους που μιλάνε Καμποτζιανά". Δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου autostop», πρόσθεσε η Χριστίνα Κολέτσα.

Με τη σειρά της η Maria Maroulis, ανταπέδωσε τα πολύ όμορφα λόγια της φίλης της λέγοντας «Η Χριστίνα είναι μια φανταστική γυναίκα. Είσαι δύναμη. Είσαι εκπληκτική. Και είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενη που με διάλεξες να έρθω μαζί σου».

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους, η Χριστίνα και η Μαρία παρέδωσαν τα μετάλλιά τους στη Ρασέλ και στη μαμά της. 

Η Χριστίνα και η Μαρία παρέδωσαν τα μενταγιόν τους αξίας 2.500 ευρώ στη Ρασέλ και στην Κλόντια 

Η Χριστίνα και η Μαρία παρέδωσαν τα μενταγιόν τους αξίας 2.500 ευρώ στη Ρασέλ και στην Κλόντια 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top