Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Τα δάκρυα των παρουσιαστών για τον θάνατό του

Ο ολυμπιονίκης πέθανε από το καρκίνωμα nut σε ηλικία 43 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών άφησε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, ο οποίος τα τελευταία χρόνια «πάλευε» με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα nut. 

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Με Ελύτη τον αποχαιρετά η σύζυγός του, Δώρα

Την είδηση για τον θάνατό του παρουσίασε συγκινημένη στον «αέρα» του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διαβάζοντας την σπαρακτική τελευταία ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

τσιμτσιλή για θάνατο ολυμπιονικη

«Τι να πεις παιδιά, όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά και συνειδητοποιείς ότι έρχεται το τέλος και έχεις γράψει αυτό το κείμενο και παρ’ όλα αυτά έχεις το μεγαλείο της ψυχής να μην πεις “γιατί σε μένα;” Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, είχε δύο παιδιά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης 

κλάματα παναγιώτης στάθης για νικολαϊδη

Την ανάρτηση που ραγίζει καρδιές διάβασαν και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης και κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του συγκινητικού κειμένου, ο Παναγιώτης Στάθης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry, αλλά δεν μπορώ», είπε ο δημοσιογράφος, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να λέει «δώσε μου να το τελειώσω», για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

«Συγγνώμη τώρα. Την κόρη μου σκεφτόμουν. Δεν το ήξερε κανείς. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ξαφνικά μας το είπε η Γεωργία Λινάρδου και δεν καταλαβαίναμε ποιος. Συγγνώμη, αποσυντονιστήκαμε λίγο», είπε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Στάθης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top