Τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα: Κακή μέρα για επενδύσεις και αποφάσεις

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή Breakfast@Star

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της Τετάρτης 12/10/2022. Η ημέρα, όπως είπε η Άση Μπήλιου στο Breakfast@Star, υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία. 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Ευτυχώς προς εξισορρόπηση αυτών των ενεργειών έρχεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κάπως να σώσει την κατάσταση και να μην παρεκτραπούμε. Συνήθως το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, ληθαργικότητα, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα. 

αση μπηλιου

Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης. 

Υπάρχει ακόμη η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις, ενώ μπορεί να «χτυπάμε» στις ευαισθησίες των άλλων είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή. 

Η Σελήνη θα βρίσκεται τουλάχιστον στο πιο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, αλλά οι όψεις της δεν είναι επίσης πολύ βοηθητικές, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας περίεργες δονήσεις.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top