Έλενα Γαλύφα: Θα επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5;

Όσα είπε η hostess του GNTM στο Καλό Μεσημεράκι

Η Έλενα Γαλύφα εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» κάνοντας έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και οι δυο τους συζήτησαν on air περί GNTM 5.

Έλενα Γαλύφα: Η hostess του GNTM και τα «διαβασμένα» κορίτσια

«Έχω δηλώσει ότι είμαι fan από τότε που παιζόταν στον ΑΝΤ1. Το ήθελα πολύ. Ξεκίνησα σαν fashion blogger, παλιά, τώρα δεν έχω...

Πρέπει να αγκαλιάσουμε πλέον ότι όλα κινούνται γύρω από το Instagram. Είναι το άλφα και το ωμέγα της μόδας, η πληροφορία της μόδας κυκλοφορεί μέσω του Ιnstagram. Εγώ στο GNTM ήμουν πίσω, μου αρέσει πολύ η επικοινωνία. Δεν είδατε τίποτα στην τηλεόραση, ήμασταν εκεί 10 ώρες την ημέρα» είπε αρχικά η διάσημη influencer.

gntm 5

Στη συνέχεια, η Γαλύφα αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στο GNTM 5 αλλά όχι στον ίδιο ρόλο.

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Γαλύφα βρισκόταν δίπλα στις διαγωνιζόμενες στις auditions, ενθαρρύνοντάς τες, λίγο πριν μπουν στο πλατό και συναντήσουν τους κριτές για πρώτη φορά.

έλενα γαλύφα

Θα επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή; Η απάντηση της Έλενας Γαλύφα

Η Έλενα Γαλύφα, που έχει μία πολύ καλή σχέση με την guest κριτή του GNTM Σοφία Χατζηπαντελή, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνη όσο και για τη φετινή κριτική επιτροπή στον Νίκο Μουτσινά.

χατζη[αντελή γαλυφα

Έλενα Γαλύφα και Σοφία Χατζηπαντελή στο Paris Fashion Week

Χατζηπαντελή - Γαλύφα: Ποζάρουν αγκαλιά στο fashion week του Μιλάνο

«Λατρεύω τη Σοφία Χατζηπαντελή, όλοι λατρεύονται μεταξύ τους. Ό,τι βλέπετε στην οθόνη είναι αλήθεια, δεν τα πιστεύετε γιατί τα βλέπετε στην τηλεόραση. Η Σοφία είναι τρελή με την καλή την έννοια... Η Σοφία είναι το απόλυτο diversity. Λατρεύω τη φετινή κριτική επιτροπή τους λάτρεψα, πίναμε μετά και τα ποτά μας. Αρχικά έχει τη Σοφία, ένα κορίτσι του σήμερα. Ξέρω κάτι για την επιστροφή της στο GNTM, αλλά δεν μπορώ να πω!» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top