Χατζίδου: Τι απαντά στο «Τα ζευγάρια που κάνουν μαζί πρωινό, χωρίζουν»

Την απολαμβάνουμε στο Breakfast@Star μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου

Βίντεο από το Breakfast@Star

Τι και αν ακούει συνεχώς για την «κατάρα» των ζευγαριών που κάνουν μαζί πρωινές εκπομπές να χωρίζουν, η Ελένη Χατζίδου δε φοβάται! Από το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, απολαμβάνουμε καθημερινά το πρωί, στο Star, την τραγουδίστρια μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Ετεοκλή Παύλου στην παρουσίαση του Breakfast@Star.

Χατζίδου - Παύλου: Στο κέντρο της ΑΘήνας για γυρίσματα του Breakfast@star

ελένη χατζίδου ετεοκλής παύλου

Αν απορείτε από πού έχει προκύψει αυτή η… κατάρα, αναλογιστείτε τι συνέβη με τα εξής ζευγάρια (ζευγάρια στην TV, ζευγάρια και στη ζωή): Διαζύγιο πήραν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα που έκαναν το λάθος δις, ούτε ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Τζένη Μπαλατσινού κατάφεραν να παραμείνουν μαζί. Το ίδιο συνέβη και με τον Κρατερό Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, θέλει να είναι η Ελένη Χατζίδου. Η ίδια εξηγεί σε ένα από τα q&a της στο Instagram, πως η καθημερινή συνεργασία με τον σύζυγό της όχι μόνο δεν τους προκαλεί τριβή αλλά είναι ευκαιρία να συναντηθούν, κάτι που δεν συνέβαινε σπίτι τους γιατί ο Ετεοκλής λείπει όλη την ημέρα.

 

 

Δείτε τι απαντάει η Ελένη Χατζίδου για την... κατάρα:

η ελενη χατζίδου και ο ετεοκλής παύλου στο star

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου του 2021 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top