GNTM 5: Δείτε την επίσημη φωτογράφιση των κριτών!

Αποκλειστικές δηλώσεις Καγιά, Καράβα και Σοφρωνίου στο Breakfast@star

Πριν από λίγες ημέρες το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star. Ο διαγωνισμός μόδας επέστρεψε ανανεωμένος και υπόσχεται εκπλήξεις και ανατροπές.

Η κάμερα του Breakfast@star βρέθηκε στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης των κριτών και εκείνοι με πλατιά χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση μίλησαν για όλα.

«Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι συγκινημένη, είμαι αγχωμένη, είμαι καλά. Όλα είμαι. Φέτος όλα είναι καινούργια στο GNTM. Το κανάλι ήθελε μια ολική επαναφορά και πιστεύω πως την πετύχαμε. Το GNTM έχει γίνει οικογενειακή υπόθεση», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

«Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό. Φέτος, είναι η πρώτη μου χρονιά ως κριτής. Όταν καλείσαι να κρίνεις σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι. Εμείς μένουμε ξεκάθαρα στο επαγγελματικό κομμάτι. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Η Βίκυ είναι το GNTM. Πάντα είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί της», πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας.

«Από πέρυσι κατάλαβα, ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία με το GNTM και φέτος είμαι στη θέση του τρίτου κριτή. Όταν μου έγινε η πρόταση λίγο ταράχτηκα, γιατί μένω μόνιμα στη Γαλλία, αλλά αξίζει τον κόπο όλο αυτό», είπε με τη σειρά του ο Τάσος Σοφρωνίου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top