Τάσος Σοφρωνίου: «Αυτό που είδατε στο GNTM ήταν το πρώτο πιάτο»

Ο κριτής του GNTM στο Breakfast@star

Είναι γεγονός. Το GNTM επέστρεψε! Λίγες ώρες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου ο Τάσος Σοφρωνίου κάθισε στον καναπέ του Breakfast@star και μίλησε για όλα.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του GNTM

 

Τάσος Σοφρωνίου

«Το θέμα είναι να μη συμφωνείς, γιατί υπάρχει λόγος να μη συμφωνείς. Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς, δεν υπάρχει. Το καλό είναι ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Η Σοφία Χατζηπαντελή δε μασάει τα λόγια της, γιατί ανήκει σε μια γενιά παιδιών που έχουν μεγαλώσει με τα social media και έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Αυτό μου αρέσει πολύ. Στη μόδα αν δεν πεις τη γνώμη σου δεν μπορείς να πας μπροστά. Πολλά από τα κορίτσια του διαγωνισμού έχουν συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους συμμετέχουν», είπε αρχικά ο κριτής του GNTM 5.

GNTM 5: Η ένσταση των κριτών για την πανύψηλη φοιτήτρια ψυχολογίας, Αμαλία

GNTM 5: Υποψήφιο μοντέλο ετών... 79! Πέρασε η Τίτσα στην επόμενη φάση;

GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε την Καγιά να κλαίει - «Εσύ είσαι το είδωλό μου»

Ο Τάσος Σοφρωνίου σχολίασε και κάποια tweets, όπως και το γεγονός ότι διαφώνησε έντονα με τη Σοφία Χατζηπαντελή για το τι είναι diversity. «Έγινε χαμός. Είμαστε φανταστικά την ώρα που κάνουμε το γύρισμα. Εκείνη την ώρα τα βλέπουμε όλα σκούρα. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε τη συζήτηση που θα κάναμε αν δεν υπήρχαν κάμερες. Δεν έχουμε περάσει τα όρια. Όλο αυτό έχει μια αλήθεια. Δεν το κάνουμε για την τηλεθέαση. Σίγουρα θα διαφωνήσουμε, θα τσακωθούμε και θα συγκρουστούμε. Θα δείτε ακόμα χειρότερα. Αυτό που είδατε χθες ήταν το πρώτο πιάτο».

«Επαναστατικό» το αποψινό επεισόδιο του GNTM 5!

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει στον διαγωνισμό μόδας. «Θεωρώ πως κάποια πράγματα είναι καρμικά. Όταν τελείωσε η προηγούμενη έκδοση του GNTM πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γίνει ξανά. Η Βίκυ Καγιά είχε περισσότερη πίστη από εμένα, εγώ ήμουν λίγο πιο κυνικός. Όταν έγινε η πρόταση για να γυρίσω είχα ένα πρόβλημα επειδή διδάσκω στη Γαλλία. Βέβαια, κατάλαβα πως αν πρέπει να γυρίσω, έπρεπε να γίνει με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Είναι ευλογία να είμαι με αυτά τα παιδιά. Ήταν η σωστή στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top