Αντίο ζωή! Το GNTM 5 αρχίζει!

Απόψε στις 21:00 η 1η audition στο Star

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η πολυαναμενόμενη, εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 5 με την 1η audition και πολλές εκπλήξεις!

GNTM 5:  Απόψε στις 21:00 η πρεμιέρα

Η κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, ο διακεκριμένος σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργος Καράβας μαζί με τη guest κριτή στις auditions, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, μας υποδέχονται στο εντυπωσιακό πλατό του GNTM 5 και η αναζήτηση για το Greece’s Next Top Model… ξεκινάει δυνατά!

Η κριτική επιτροπή του GNTM 5

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, θα υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα του GNTM 5, που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@star: https://youtu.be/aIcSOeXzgxE

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Β. Καγιά για την πρεμιέρα του GNTM 5 στην εκπομπή Breakfast@star: https://youtu.be/jQwlwlVR2Qw

Δείτε εδώ τις δηλώσεις των κριτών του GNTM 5, Τ. Σοφρωνίου και Γ. Καράβα, στην εκπομπή Breakfast@star: https://youtu.be/a-vpZHbP9g

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αισθητική, πασαρέλα, πόζες, ομορφιά, στυλ, δοκιμασίες, ανατροπές, κριτική, κομψότητα, φακός, λήψεις, φώτα, αγωνία, χρώμα, λάμψη, προσωπικότητα, κορυφή, αλήθεια!

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Αρχίζει το GNTM 5

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top