Σασμός-Spoiler: «Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα»

Όσα αποκάλυψε ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς

Δείτε όσα είπε ο «Νικηφόρος» στην εκπομπή Super Κατερίνα

Ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους νεαρούς ηθοποιούς την περασμένη τηλεοπτική σεζόν λόγω της συμμετοχής του στον Σασμό.

Γιώργος Αμούτζας: Ο «Νικηφόρος» του «Σασμού» στο Breakfast@star

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη Δευτέρα, ο Γιώργος Αμούτζας δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα μικρό spoiler για την αγαπημένη σειρά που επιστρέφει σε λίγες ημέρες μέσα από τη συχνότητα του Alpha. 

 Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς

 Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς

«Γυρίζουμε σκηνές κάπως προς βεντέτα. Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται κι οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του σε μια πανέμορφη στιγμή όπως ο γάμος της. Ένας γάμος που προκύπτει για τη Βασιλική από έρωτα. Θα περάσουν από τα δικά τους σαράντα κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται θα βρουν τον δρόμο τους. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί», είπε αρχικά. 

Οριστικός χωρισμός για πρωταγωνιστή του «Σασμού»

«Συνηθίζω να λέω, πιστέψτε μας, το ακολουθούμε το βιβλίο. Μπορεί να κάνουμε τις τροποποιήσεις μας, αλλά δε γίνεται να φύγουμε μακριά από το βιβλίο. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου», πρόσθεσε. 

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, εξέπληξε την παρουσιάστρια λέγοντας για τον ρόλο που υποδύεται: «Θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα. Πρέπει να περάσουν τα όρια». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top