H πρωινή ζώνη καλοδέχτηκε το Βreakfast@star με πρωινό έκπληξη!

Αποδέχτηκαν όλοι το καλωσόρισμα;

Το νέα πρωινή τηλεοπτική σύνθεση του Breakfast@star έκανε σήμερα πρεμιέρα, μέσα από τη συχνότητα του Star, με χαμόγελα και την καλύτερη διάθεση! 

Breakfast@star: Πρεμιέρα για Χατζίδου-Παύλου: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ»

Το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή, Ελένη Χατζήδου και Ετεοκλής Παύλου, αλλά και την τηλεόραση, καλημέρισαν τους τηλεθεατές, έχοντας στο πλευρό τους τούς συνεργάτες τους, που δεν είναι άλλοι από τους: Άση Μπήλιου, Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης και σε ρόλο – έκπληξη η Ελένη Καστάνη

Η ανανεωμένη ομάδα του Breakfast@star

Η ομάδα του Breakfast@star «σέρβιρε» πρωινό στην πρωινή ζώνη και οι παρουσιαστές καλοδέχτηκαν τη σύνθεση της νέας εκπομπής του Star. Πρώτη πήρε... το πρωινό της η χαμογελαστή Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ευχήθηκε τα καλύτερα, καθώς και καλή αρχή και σεζόν την ομάδα του Breakfast@star.

Ελεονώρα Μελέτη: H αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της λίγο πριν την πρεμιέρα

Έπειτα ακολούθησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι σε κάθε έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, εκτός του ότι προσεύχεται στον προσωπικό της προστάτη, τον Άγιο Εφραίμ, για καλή τύχη και γούρι φέρνει πάντα στην πρεμιέρα της εκπομπής της τη... μαμά της! Τέλος, δεν έκρυψε τη συμπάθειά της για την Ελένη και τον Ετεοκλή, καθώς και για την Άση Μπήλιου.

Πανηγυρική έναρξη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Χορεύει ξέφρενα σε τζιπ

Με μεγάλη χαρά δέχτηκε το πρωινό που της σέρβιρε το Breakfast@star η Μπέττυ Μαγγίρα και ευχήθηκε και εκείνη με τη χαρά της καλή σεζόν σε όλη την πρωινή ζώνη.

Επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Εν συνεχεία, η Κατερίνα Καινούριου ήταν εκείνη που μοίρασε ευχές στο Breakfast@star και δεν έκρυψε την εκτίμησή της στην Ελένη και τον Ετεοκλή! Παρόλα αυτά, αρνήθηκε να πάρει το πακέτο με το πρωινό που προσέφερε η εκπομπή για καλή τηλεοπτική σεζόν, αφού προσέχει πολύ τη σιλουέτα της!

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top