Πανηγυρική έναρξη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Χορεύει ξέφρενα σε τζιπ

Το Happy Day έκανε πρεμιέρα

Πανηγυρική ήταν η έναρξη του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από ένα τζιπ χορεύοντας με μπαλόνια στο χέρι.

Στιγμή πραγματικής ευτυχίας για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha μπήκε στο πλατό ντυμένη στα λευκά και με ένα πλατύ χαμόγελο. Στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστα Φραγκολιά και Λευτέρη Μητσόπουλο.

 

Τσιμτσιλή – Μελέτη: Τι είπαν στο Instagram λίγο πριν βρεθούν «απέναντι»

«Να πω μία γλυκιά καλημέρα, να πω ότι μας λείψατε; Να πω ότι όταν χτύπησε το ξυπνητήρι, σηκώθηκα με ένα τεράστιο χαμόγελο και είπα ότι γυρνάω σε αυτή τη συνήθεια που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια και παίρνω τη θετική ενέργεια από εσάς, σας τη δίνουμε απλόχερα και ξυπνάμε πολύ όμορφα; Το Happy Day είναι εδώ, ξεκινήσαμε πανηγυρικά.

Με ό,τι διάθεση φύγαμε, έτσι και γυρίσαμε πίσω. Και επειδή προμηνύεται ένας δύσκολος χειμώνας, με πολλά ζητήματα να μας απασχολούν, το Happy Day είναι η μόνη λύση. Έχω λίγο την αγωνία της πρεμιέρας, έχω και την αδρεναλίνη που ανέβηκε στα ύψη με αυτή την έναρξη», ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top